VirusAlert.nl logo
  24 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Naam:
Amina nigeria hoax
Datum:
15 april 2003
Eigenschappen:
Onderwerp: amina


In Nigeria heeft het Hooggerechtshof de ter doodveroordeling van Amina bevestigd. Zij is veroordeeld om tot aan de hals te worden ingegraven en te worden gestenigd, tenzij het belang van deze veroordeling de Nigeriaanse overheid aan het denken zet. Tot nu toe heeft deze overheid de Steniging met een maand uitgesteld omdat Amina haar zoontje borstvoeding geeft.


Via een handtekencampagne zoals deze zijn wij erin geslaagd het leven Te redden van een andere vrouw die in een gelijkaardige situatie
verkeerde. (Safiya was moeder geworden alhoewel ze uit de echt gescheiden was en
moest daarom gestenigd worden).

Er is geen tijd te verliezen ! Aarzel niet, handel ! Amnesty International vraagt steun ! Surf dus even op http://www.amnistiaporsafiya.org en onderteken de postkaart (verzenden: klik seguir & aceptar) Er zouden dit keer minder handtekeningen verzameld zijn .... doen dus !

Verspreid dit bericht zoveel mogelijk. Denk vooral niet dat een actie Als deze nutteloos is, het leven van een andere vrouw werd erdoor gered !!

Verstuur dit bericht misschien vooral aan personen die dergelijk Onrecht verwerpen of tegen de doodstraf gekant zijn. Het duurt nog geen minuut en het helpt.
 
Link: 

Veilige kortingscodes

Op KortingscodeLab.nl tref je de volgende kortingen en aanbiedingen:

Wilt u ook VirusAlert.nl steunen met een advertentie? Dat kan hier.

VirusAlert.com De internationale versie van VirusAlert.
MyAlert.nl (tip) Gratis opzegbrieven, abonnement beheer, kasboek en online agenda

© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS