VirusAlert.nl logo
  15 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Naam:
Nieuwe oplichtingtruc - welzorg postbode
Datum:
30 juni 2005
Eigenschappen:
Nieuwe oplichtingtruc.

Mijn ouders kregen afgelopen zaterdag bezoek van een "postbode".
Deze kwam een pakketje brengen van Welzorg(een bestaande organisatie).
Hiervoor waren portokosten verschuldigd. Op het pakketje stond het verzoek deze € 1,60 niet contant te betalen, maar te pinnen ivb met veiligheid.

Deze postbode had een "mobiel pinapparaat" bij zich. Mijn vader overhandigde het pasje en toetste de pincode in. Postbode liet de europas "per "ongeluk" uit zijn handen vallen. Bukte zich en gaf het pasje terug aan mijn vader. Na tien minuten voelde mijn vader toch nattigheid. Raadpleegde de Rabofoon en zijn rekening was leeggehaald. Keek direct in zijn portemonnee en zag dat hij niet zijn eigen pasje had terug gekregen, maar die van waarschijnlijk een eerder slachtoffer.(reeds geblokkeerd). Het volgend slachtoffer zal ongetwijfeld opgezadeld worden met het pasje van mijn vader. Laat dit niet gebeuren en waarschuw je ouders en familie voor deze nieuwe truc.

===========note redactie VirusAlert.nl=============
Zie ook de toelichting van Welzorg,
klik hier

 
Link: 

Veilige kortingscodes

Op KortingscodeLab.nl tref je de volgende kortingen en aanbiedingen:

Wilt u ook VirusAlert.nl steunen met een advertentie? Dat kan hier.

VirusAlert.com De internationale versie van VirusAlert.
MyAlert.nl (tip) Gratis opzegbrieven, abonnement beheer, kasboek en online agenda

© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS