VirusAlert.nl logo
  21 januari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Naam:
16,4 million dollar verdeling hoax
Datum:
08 januari 2009
Eigenschappen:
Dit bericht is dus onwaar, het betreft een hoax.
Wat is een hoax? Meer informatie op: VirusAlert - wat is een hoax

Voor een actueel overzicht van hoax-es, VirusAlert - hoax lijst
===================================================
De inhoud van het bericht luidt:
===================================================

Von Dr.Michael Williams
Mob:+447035962852
Tel:+447024069968


Ik ben Dr.Michael Williams Van Harlsden, North West London, hier in Engeland. Ik werk voor Credit Suisse Bank Londen. Ik schrijf u vanuit mijn kantoor, dat zal een enorm voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waaronder de bedrijfsleider (Greater London Regional Office), ontdekte ik een verlaten bedrag van $ 16,4 miljoen VS-dollars (zestien miljoen vierhonderdduizend Usa Dollars) in een account die deel uitmaakt van een van onze buitenlandse klanten Late Mr.Gabriella Chavez, die helaas verloor zijn leven in de nieuwere auto bomexplosies in Londen, met inbegrip van zijn vrouw en enige dochter.

De keuze van het contact met u wordt gewekt geograpgical uit de aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transaction.and de vertrouwelijkheid in dit document. Nu onze bank heeft gewacht voor een van de bloedverwanten tot come-up voor de bewering, maar niemand heeft gedaan that.I persoonlijk in het ongelijk is gesteld bij het lokaliseren van de verwanten van 2 jaar nu, zoek ik je toestemming om je als nabestaande / Zal Begunstigde van de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 16,4, Million Dollar kan worden betaald aan jou.

Dit zal worden uitbetaald of worden gedeeld met deze percentages, 60% naar me en 40% voor jou. Ik ben verzekerd van alle noodzakelijke juridische documenten die kunnen worden gebruikt om een back-up van deze eis die wij stellen. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om aan te tonen dat u de rechtmatige begunstigde. Het enige wat ik nu nodig is uw eerlijke Co-operation, Vertrouwelijkheid en Trust, zodat wij zien door middel van deze transactie. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd uit hoofde van een legitieme regeling die u beschermt tegen eventuele schending van het recht.

Alsjeblieft, geef mij het volgende: zoals we hebben 5 dagen om het uit te voeren door. Dit is zeer Urgent PLEASE.

1. Volledige naam
2. Uw Private mobiele telefoonnummer of een mobiele telefoon
3. Uw woonplaats adres

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse zal verstrekken u meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw besluit eerder dan hou me op te wachten.

Met vriendelijke groet.
Dr.Michael Williams

=============== einde bericht ================
Dit bericht is dus onwaar, het betreft een hoax.
Wat is een hoax? Meer informatie op: VirusAlert - wat is een hoax

Voor een actueel overzicht van hoax-es, VirusAlert - hoax lijst
 
Link: 

Veilige kortingscodes

Op KortingscodeLab.nl tref je de volgende kortingen en aanbiedingen:

Wilt u ook VirusAlert.nl steunen met een advertentie? Dat kan hier.

VirusAlert.com De internationale versie van VirusAlert.
MyAlert.nl (tip) Gratis opzegbrieven, abonnement beheer, kasboek en online agenda

© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS