VirusAlert.nl logo
  24 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Netwerktechnologie in Vista onveilig
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
20 juli 2006
Bron:
(c) 2006, VirusAlert
Bericht:

De nieuwe netwerktechnologie in Windows Vista is minder stabiel en veilig dan die in Windows XP. Dat zeggen onderzoekers van anti-virusleverancier Symantec. Zij hebben de nieuwste testversies van Vista onder de loep genomen en vonden daarin verschillende bugs. Hun conclusie: de nieuwe netwerktechnogie Vista is minder stabiel dan die van Windows XP. Althans voor de korte termijn, aldus het onderzoeksrapport.

Vista krijgt meer netwerkmogelijkheden dan eerdere versie. Het besturingssysteem zal onder andere het nieuwe internetproctocol IPv6 ondersteunen. Microsoft verklaart in een reactie op News.com dat er tijdens de ontwikkeling van Vista veel aandacht wordt gegeven aan beveiliging. Problemen die gevonden worden in de eerste versies van Windows Vista zeggen weinig over de kwaliteit van de netwerkfunctionaliteit, aldus de softwaregigant.

“Microsoft heeft een groot deel van code, die al in de praktijk gebruikt en getest is, vervangen door nieuw geschreven code, compleet met nieuwe problemen en fouten. Dit zal op de lange termijn misschien wel zorgen voor een stabieler systeem, maar op de korte termijn gaat dit ten koste van de stabiliteitâ€, schrijven de onderzoekers.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Symantec
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS