VirusAlert.nl logo
  20 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Trend Micro maakt Malware Blog breed toegankelijk
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
8 augustus 2006
Bron:
(c) 2006, VirusAlert
Bericht:

Meest actuele TrendLabs-informatie over spyware, bots en wormen direct beschikbaar

Trend Micro heeft zijn Malware Blog opengesteld voor een breed publiek. Via dit blog houdt het bedrijf iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schadelijke code. De updates worden door de onderzoekers zelf op het blog geplaatst. Hierdoor zit er in sommige gevallen slechts een paar minuten tussen de ontdekking van een bedreiging en de publicatie van informatie hierover. De Trend Micro Malware Blog is gratis te bezoeken via de onderstaande link.

De Trend Micro Malware Blog wordt gemaakt door verschillende Trend Micro-specialisten uit de gehele wereld. Zodra deze beveiligingsexperts een specifieke gebeurtenis of belangrijk probleem tegenkomen dat van belang is voor gebruikers, plaatsen zij de informatie op de blog.

Onlangs werden na de ontdekking van een nieuwe phishing-actie screenshots van de specifieke e-mails op de blog geplaatst. Gebruikers konden deze beelden vergelijken met ontvangen mails en zo het risico verminderen. De Trend Micro Malware Blog bevat informatie over beveiligingsupdates en over nieuwe vormen van malware-aanvallen.
Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Malware Blog Trend Micro
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS