VirusAlert.nl logo
  18 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Talloze bedrijven kampen met trage software
Rubriek:
Software
Datum:
17 augustus 2006
Bron:
(c) 2006, VirusAlert
Bericht:

Bijna 90 procent van de Nederlandse organisaties kampt met trage applicaties. In België worstelt 60 procent van de organisaties met dit productiviteitsprobleem. Dat blijkt uit onderzoek van Citrix Systems. Het bedrijf vroeg 285 zakelijke computergebruikers in diverse sectoren naar hun ervaringen op het gebied van software-applicaties en de toegankelijkheid daarvan. De meerderheid van de organisaties in de Benelux heeft last van trage applicaties. In de meerderheid van de gevallen ligt het probleem aan de software zelf en niet aan de hardware of het netwerk.

De redenen voor de traag werkende software zijn divers. Bij 28 procent van de ondervraagde organisaties is slecht werkende hardware het probleem. Bijna een op de drie organisaties denkt dat het probleem aan de netwerkcapaciteit ligt. In de meeste gevallen is echter de software zelf de reden voor de traagheid; bijna de helft van de respondenten gaf dit als belangrijkste oorzaak aan.

Uit het onderzoek komt ook naar voren dat webapplicaties in de Benelux steeds populairder worden. 65 procent van de ondervraagde organisaties heeft het afgelopen jaar nieuwe webapplicaties in gebruik heeft genomen. Bij een kwart van de organisaties betrof het vijf of meer nieuwe toepassingen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Computable
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS