VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Apple krijgt in 2007 nieuwe Office
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
20 september 2006
Bron:
(c) 2006, VirusAlert
Bericht:

De Apple-uitvoering van MS Office verschijnt in het najaar van 2007 - ongeveer acht maanden na Office 2007 is gelanceerd voor het Windows-platform. Normaal gesproken wacht Microsoft zestien maanden om de Windows-uitvoering van MS Office te vertalen naar de Mac.

De informatie over een vervroegd verschijnen van de volgende Mac Office is te vinden in een artikel in het tijdschrift APC. Mary Starman, de group product manager van Microsofts Macintosh Business Unit, zegt dat de nieuwe Mac Office meer dan in het verleden wordt geënt op zijn Windows-tegenhanger. Een belangrijk element wordt ook de ondersteuning van de nieuwe MS Office-bestandsformaten. Zoals bekend wil Microsoft met deze MS Office Open XML een antwoord bieden op het OpenDocument-formaat (ODF), dat onder meer door IBM en Novell wordt ondersteund. In het artikel vermelden ze niet of Mac Office 2007 beschikt over filters om ODF-documenten om te zetten naar Open XML en omgekeerd.
Voor de Windows-uitvoering van MS Office komen die filters er wél, nadat verschillende overheden plannen bekendmaakten om over te schakelen op een universeel erkende documentstandaard. Momenteel draagt alleen ODF dat etiket, al hoopt Microsoft ook voor Open XML de nodige erkenning te krijgen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
tTjdschrift APC
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS