VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Geen veiligheidspatches voor Microsoft deze maand
Rubriek:
Virussen
Datum:
8 maart 2007
Bron:
(c) 2007, VirusAlert
Bericht:

Aanstaande dinsdag zal Microsoft op de maandelijkse patchdag geen veiligheidspatches uitbrengen. Wel zal de softwaregigant functionele fouten herstellen voor o.a. Windows Update.

Voornamelijk de functies Windows Update en Software Update Services a.s. krijgen dinsdag een update. Reeds eerder deze maand kreeg Service Pack 2 voor SQL Server 2005 een belangrijke update te verwerken. De patches die aankomende dinsdag gepubliceerd zullen worden, zijn echter geen van allen bedoeld om veiligheidsfouten op te lossen. Dat wil niet zeggen dat er deze maand geen veiligheidsfouten zijn. Er zijn namelijk wel een aantal kwetsbare plekken ontdekt in Internet Explorer 7, Publisher 2007 en Windows Vista. De updates voor die problemen bevinden zich nog in de ontwikkelfase.

De supportafdeling van Microsoft staat momenteel onder fikse tijdsdruk. Op verzoek van de Amerikaanse overheid is de omschakeling naar de zomertijd namelijk onverwacht een week eerder gepland dan was voorzien. Om ervoor te zorgen dat de software correct omgaat met de invoering van de nieuwe zomertijd gedurende de nacht van zaterdag op zondag, heeft Microsoft namelijk een dst-patch beschikbaar gesteld voor o.a. Windows en Exchange Server. In Europa gedraagt de zomertijd zich gelukkig nog wel zoals de Microsoft-software voorschrijft.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Bron: SC Magazine
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS