VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Gevaarlijke mails van de postbank in omloop
Rubriek:
Virussen
Datum:
18 mei 2007
Bron:
(c) 2007, VirusAlert
Bericht:

Van "De post Bank" worden willekeurige mails verstuurd met een trojan (trojan-spy.HTML.gen). De tekst van de rondwarende mail barst van de Nederlandstalige fouten, maar is wel voorzien van het Postbank logo. In de mail probeert men de ontvanger te verleiden op de bijgevoegde link te klikken. NIET DOEN! Via de link download men het Trojaanse paard trojan-spy.html.gen.De tekst van de nepmail is als volgt:

Lieve klant van Post Bank

Tengevolge van betreft, voor de veiligheid en integriteit van de Post bankrekening wij hebben dit waarschuwing bericht uitgebracht. Het is naar onze aandacht gekomen dat uw Post bankrekening informatie geactualiseerd moet worden als deel van onze gaande verder verplichting om uw rekening te beschermen en om het geval van fraude op onze website te verminderen Indien u zou kunnen behagen neem 5-10 minuten uit uw online ervaring en actualiseer uw persoonlijke records bijgevolg dat u zult niet lopen tegen het lijf enig toekomstige problemen met de on line-service.

Eens u uw rekening cijfers hebt geactualiseerd, zal uw Online Rekening dienst niet onderbroken worden en zal verder als normaal gaan.

Begonnen te worden, alstublieft om de schakel beneden te klikken:
https://www.postbank.nl/ =

Deze instructie is naar iedereen helt klanten gestuurd worden en is verplicht te volgen. Wij kijken ernaar uit om verdergaan met verzorgen u uitstekende dienst.

Dank u.

De post Bank

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
VirusAlert
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS