VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Microsoft leert MKB malware verwijderen
Rubriek:
Beveiligingssoftware
Datum:
15 juli 2007
Bron:
(c) 2007, VirusAlert
Bericht:

Volgens Microsoft is formatteren de beste methode om een geïnfecteerde Windows PC te redden. Midden- en Kleinbedrijven hebben meestal niet de tijd of de middelen om dit op die wijze te realiseren. Daarom heeft Microsoft nu de "malware removal starter kit" gepubliceerd. De kit beschrijft de verschillende dreigingen waarmee bedrijven te maken krijgen, en hoe aan de hand van de Windows Preinstallation Environment en Windows Automated Installation kit ze opgelost kunnen worden.

Verder gaat de softwaregigant uitgebreid in op het maken en beheren van een incident respons plan, hoe je kunt achterhalen of er een probleem is, hoe je prestatie problemen vindt en hoe je met een infectie moet omgaan. Er worden zelfs tools van concurrenten genoemd waarmee bedrijven hun systemen kunnen scannen. Toch biedt de uitgebreide handleiding geen garantie dat de malware ook echt weg is.

"Het is belangrijk om te begrijpen dat geen enkel proces een volledig herstel van de schade die kwaadaardige software veroorzaakt kan realiseren. Daarom is er geen vervanging voor een goede verdediging en betrouwbare backup en herstel processen. Als je de stappen in deze handleiding gebruikt, raden we je aan om na het herstel te onderzoeken hoe de malware op de computer is beland."


Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Uitgebreide handleiding voor MKB
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS