VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Gemeente Rucphen stapt onbezorgd over op nieuw online beveiligingsproduct
Rubriek:
Virussen
Datum:
31 januari 2012
Bron:
(c) 2012, VirusAlert
Bericht:

De gemeente Rucphen heeft voor de Rip & Replace Service gekozen van beveiligingsexpert SpicyLemon. Oude software werd verwijderd en het nieuwe beveiligingsproduct, ESET NOD32 Antivirus, geinstalleerd. Tot volle tevredenheid van de gemeente. Morgan Suijkerbuijk, systeembeheerder: Deze service bood ons precies wat we nodig hadden.

Voor de ICT-afdeling van de gemeente Rucphen is een stabiel systeem essentieel. Morgan Suijkerbuijk: Het draaiende houden van het complete systeem is de belangrijkste taak van onze afdeling. Wij kiezen dan ook zorgvuldig producten uit die ons hierin kunnen ondersteunen. Daarnaast zijn we kritisch met wie we samenwerken.

Dilemma
De afdeling faciliteert 160 fte medewerkers. Naast het creeren van een stabiel systeem komt Morgan Suijkerbuijk andere uitdagingen tegen. Net als collega-gemeenten hebben ook wij te maken met bezuinigingen. Uiteraard willen we het allerbeste op het gebied van online veiligheid, maar we moeten tevens op de kosten letten. Dat levert wel eens een dilemma op. Onze vorige beveiligingssoftware was aan vervanging toe. De Rip & Replace verwijderde accuraat de oude software en rolde vervolgens snel en correct een nieuw hoogwaardig beveiligingsproduct uit. Wij zijn zeer content met deze service.

Samen aan oplossing werken
Danny Batenburg, Field Consultant van SpicyLemon, was verantwoordelijk voor de succesvolle uitrol van het ESET-product bij de gemeente Rucphen. Danny Batenburg: We vinden het belangrijk om bij een dienst als Rip & Replace de klant nauw te betrekken. Naar hen te luisteren en in te spelen op behoeften. Met de gemeente Rucphen hebben we intensief samengewerkt, ook toen we tegen een probleem aanliepen. Samen zoeken naar de juiste oplossing, dat werkt enorm effectief.

Morgan Suijkerbuijk heeft tevens deze manier van werken als prettig ervaren. SpicyLemon heeft met ons meegedacht en deskundig advies gegeven. Bovendien is de nazorg prima geregeld.

lees de business-case hier (pdf)Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Skutsje rederij, de plek voor het huren van skutjes
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS