VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Security House en Golden Frog bieden duurzame oplossing cybersecurity
Rubriek:
Virussen
Datum:
20 september 2013
Bron:
(c) 2013, VirusAlert
Bericht:

The Security House en Golden Frog bieden via SpicyLemon (distributeur van o.a. ESET NOD32) en CloudSecured, de consument nu toegang tot een onafhankelijk VPN.
Deze samenwerking is ontstaan vanuit de gedeelde visie dat het internet open en vrij goed moet zijn; dat gebruikers zorgeloos moeten kunnen genieten van een veilig internet waarop hun privacy gerespecteerd wordt.
Om dit waar te kunnen maken gingen The Security House en Golden Frog de samenwerking aan om de best beveiligde VPN te kunnen bieden voor de particuliere markt.

Wanneer je gebruik maakt van een VPN, ook wel Virtual Private Network, maak je verbinding middels een soort virtuele tunnel over het internet, sterk beveiligd met geavanceerde versleuteling. Deze versleutelde tunnel loopt rechtstreeks naar een VPN server, welke vervolgens de verbinding naar de eindbestemming opent.
Dit in tegenstelling tot de reguliere directe, en tevens openbare, verbinding.

Twee van de voornaamste toepassingen van een VPN zijn het beschermen van de privacy van de gebruiker en het beveiligen van zijn data tegen cybercriminaliteit. Juist deze combinatie maakt dat een VPN een onmisbaar stukje software is, in een tijd waar privacy schendingen en identiteitsfraude aan de orde van de dag zijn.

Het gebruik van een Virtual Private Network is vele malen veiliger, vooral wanneer het aankomt op publieke wifi-netwerken zoals je deze aantreft in de trein of de plaatselijke McDonalds. Deze zijn bijzonder vatbaar voor cybercrime, omdat onversleutelde data openlijk door de lucht vliegt, wat het voor cybercriminelen een koud kunstje maakt om deze te onderscheppen.
Dit proces wordt ook wel een man-in-the-middle-aanval genoemd en biedt de crimineel de mogelijkheid om gevoelige data zoals inloggegevens te stelen, wat vaak leidt tot identiteitsfraude.
Dankzij de strenge encryptie is dit met een VPN niet mogelijk.

‘Het recht om vertrouwelijk te communiceren’, beter bekend als privacy, heeft het de laatste jaren ook flink te verduren gehad. Middels massa surveillance wordt tegenwoordig praktisch iedere burger continue in de gaten gehouden. Het vertrouwelijke karakter van ‘vertrouwelijk communiceren’ is hiermee zo goed als verdwenen.

Een VPN als Vypr, met veiligheid en privacy als kernwaarden, slaat geen gegevens op van de gebruiker. Het overdragen van informatie aan derden is hierdoor geen mogelijkheid meer, er is immers geen informatie om over te dragen. Less is more.

The Security House en Golden Frog zijn volledig autonome en onafhankelijke organisaties, gespecialiseerd in cybersecurity. Deze autonomie stelt hen in staat om volledig volgens de missie te handelen, met geen ander oogpunt dan productkwaliteit om dit te realiseren.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
website: Spicylemon.nl
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS