VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Anti-virusbedrijf helpt consumenten thuis met pc-problemen
Rubriek:
Virussen
Datum:
25 oktober 2013
Bron:
(c) 2013, VirusAlert
Bericht:

Het Roemeense anti-virusbedrijf Bitdefender is een nieuwe dienst gestart waarbij Windowsgebruikers met pc-problemen een computerdeskundige op de computer kunnen laten inloggen om de aangetroffen problemen te verhelpen.

De dienst heet Tech Assist en helpt gebruikers bij het optimaliseren van hun computer, het repareren in geval van systeemfouten en foutmeldingen, het verwijderen van malware en het installeren van Bitdefenderproducten. De goedkoopste optie is het laten installeren van de software van het anti-virusbedrijf zelf.

Voor 40 dollar maakt een "tech genius" verbinding met de computer en verwijdert eerder geïnstalleerde anti-virusprogramma's. Vervolgens wordt de nieuwe virusscanner geïnstalleerd en gecontroleerd en krijgt de gebruiker tips over het gebruik van de software.

Optimaliseren

Het laten optimaliseren van de pc kost 60 dollar. Hierbij wordt het systeem opgeruimd, de laatste Windowsupdates geïnstalleerd en de pc voor de beste prestaties geoptimaliseerd. In het geval gebruikers met allerlei problemen en foutmeldingen te maken hebben kan er voor de Systeemhersteldienst gekozen worden.

Hierbij worden ongewenste programma's en drivers verwijderd, opstartproblemen en vastlopers verholpen. Ook wordt de harde schijf gedefragmenteerd en kan men hulp krijgen bij het installeren van een printer.

Malware

De kostbaarste optie is het laten verwijderen van malware, wat 100 dollar kost. Hierbij wordt een handmatige scan uitgevoerd en alle bekende dreigingen die op het systeem actief zijn verwijderd, alsmede beschadigde bestanden hersteld. Verder wordt er een basisbeveiliging ingesteld. In de kleine lettertjes van de dienst staat vermeld dat er geen BIOS- en bootvirussen worden verwijderd, alsmede malware op Mac- en Linuxsystemen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS