VirusAlert.nl logo
  18 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Bug leidt tot uitstel Update 1 Windows 8.1 voor bedrijven
Rubriek:
Virussen
Datum:
10 april 2014
Bron:
(c) 2014, VirusAlert
Bericht:

Microsoft heeft de distributie van Update 1 van Windows 8.1 tijdelijk opgeschort vanwege een probleem met het ophalen van volgende patches.

Update 1 voor Windows 8.1 werd dinsdag officieel vrijgegeven en ingevoerd in het Windows Update mechanisme voor automatische verspreiding. Vooral in de zakelijke wereld wordt er naar uitgekeken. Een aantal aanpassingen moet het werken met muis en toetsenbord verbeteren. Zeker in een zakelijke omgeving is het gebruik van muis en toetsenbord nog standaard.

Microsoft heeft echter de verspreiding van de Update 1 onder zakelijke contracten tijdelijk gestaakt. De update 1 blijkt een bug te bevatten die het onmogelijk maakt vervolgens nieuwe (beveiligings) patches te installeren via Windows Server Update Services (WSUS). De bug moet eerst worden hersteld voordat de distributie weer op gang wordt gebracht.

Nog geen goede oplossing beschikbaar
De bug doet zich voor bij organisaties die WSUS gebruiken over een beveiligde HTTPS-verbinding, maar zonder dat TLS 1.2 is geactiveerd. In dat geval verhindert update KB 2919355 dat er een verbinding met de WSUS wordt opgezet. Microsoft werkt aan het wegwerken van de bug, maar heeft nog niet aangegeven wanneer de patch klaar is. Voor organisaties die de update al geïnstalleerd hebben, is het probleem te omzeilen door TLS1.2 te activeren of door HTTPS tijdelijk te deactiveren.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Handdroger-shop.nl voor de beste handendrogers!
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS