VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Microsoft: beveiliging vanaf nu voorop!
Rubriek:
Software
Datum:
17 januari 2002
Bron:
(c) 2002, Automatiseringsgids.nl
Bericht:

Microsoft geeft in het vervolg bij productontwikkeling topprioriteit aan beveiliging. Dat blijkt uit een memo waar de Wall Street Journal de hand op heeft weten te leggen. Het betreffende memo is afkomstig van Bill Gates. Gates noemt daarin de ontwikkeling van 'betrouwbaar computeren' een nieuwe prioriteit voor Microsoft en de bedrijfstak.

Tot nog toe lag het accent bij Microsoft op het toevoegen van nieuwe functies aan zijn softwarepakketten. Van nu af aan moeten dat veiligheid en de privacy van de computergebruikers zijn, stelt Gates. In het vervolg zullen nieuwe functionaliteiten aan stringente beveiligingstests worden onderworpen. Als er gekozen moet worden tussen nieuwe functies of betere beveiliging, dan moet de keus op het laatste vallen.
klik hier voor het volledige artikel

Reactie plaatsen, log dan hier in
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door Redactie VirusAlert op 17 januari 2002 om 13:00.

Dat hadden ze toch zeker eerder als primair doel moeten opnemen in hun "strategie"!!!

reactie door P.G.Verhoeven op 17 januari 2002 om 13:41.

En eerlijk gezegd, ben ik het met Jan Henk eens. Waarom is dit niet eerder als primair doel gesteld door Microsoft? Als beveiligingsman kom ik regelmatig dit soort gevaarlijk denken tegen in bedrijven. Aan preventie wordt niets of bijna niets gedaan. En als het fout loopt zoekt men naarstig naar beveiligingsoplossingen. Zonder vaak de hulp van specialisten in te roepen.

reactie door cleo.s op 19 januari 2002 om 09:28.

van C.S ;
----------
Misschien is ie wel wakker Geschroken ,na dat er de laatse tijd veel mist is met zijn Nieuwe software WANT zelfs [XP software] heeft te kampen met problemen en niet zo een beetje EN dat is hem misschien wel in het verkeerde keelgat geschoten :

reactie door MCA op 19 januari 2002 om 15:58.

Aardige Memo!!!!.........maar eerst zien en dan geloven..... we wachten af!

reactie door M.A.A. van Uden op 22 januari 2002 om 09:08.

Het werd tijd! Maar zelfs de memo erover lekt uit... Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS