VirusAlert.nl logo
  20 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Geest neemt Windows en Office XP over
Rubriek:
Software
Datum:
13 maart 2002
Bron:
(c) 2002, WebWereld
Bericht:

Schijnbaar willekeurige woorden die zomaar in Windows XP en Office XP verschijnen, blijken de schuld van het spraakherkenningsysteem.


In nieuwsgroepen verschijnen de laatste weken regelmatig berichten van computergebruikers die zich vertwijfeld afvragen of hun pc misschien is overgenomen door een 'geest', zo meldt Newsbytes.


"Als ik in Microsoft Word werk, neemt een geest opeens de taakbalk over en komen de opties tevoorschijn, zonder dat ik daarom heb gevraagd. Ook begint de computer soms uit zichzelf te typen", klaagt een XP-gebruiker.


De boosdoener blijkt het spraakherkenningsysteem van Microsoft. Volgens Microsoft kan het gebeuren dat 'willekeurige woorden verschijnen in Office XP-documenten of in de adresbalk van de browser'. Het spraakherkenningprogramma probeert te 'verstaan' wat de pc-gebruiker zegt.


Via de zogeheten 'taalbalk' kan het probleem verholpen worden, zo meldt Microsoft op zijn site. De microfoon van de computer uitzetten helpt niet.Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Complete artikel op WebWereld.nl incl. externe links
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door muiz op 14 maart 2002 om 10:16.

HAHahAHhaHAHahAHhaHAHahHAhahAHah COOOL

reactie door Eddy Becker op 18 maart 2002 om 14:15.

erg geestig dit verhaal

reactie door muiz op 24 maart 2002 om 04:03.

ooit van een trojan gehoord blijkbaar nie dus er zit gewoon 1 van je maatjes jou te jennen Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS