VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Innoculate stop met gratis AV-software.
Rubriek:
Software
Datum:
14 mei 2002
Bron:
(c) 2002, WebWereld.
Bericht:

Computer Associates (CA) stopt deze week met het verspreiden van updates aan gebruikers van Inoculate, zo heeft het bedrijf aan zijn gebruikers meegedeeld. Hun wordt aangeraden over te stappen naar het betaalde alternatief eTrust EZ Antivirus, ook van CA.

Een jaar geleden kondigde CA al aan dat het stopte met het gratis uitdelen van het anti-viruspakket, dat in 1999 op de consumentenmarkt werd losgelaten. Het gratis aanbieden bleek twee jaar later te duur voor het bedrijf.

Bestaande gebruikers hoefden echter niets te vrezen, zo beloofde de softwaremaker. Zij mochten - zolang de software op hun computer was geïnstalleerd - gratis virus definitie-updates blijven downloaden. Deze belofte houdt geen stand: deze week is het uit met de pret.


Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
De beste, betaalde, AV-software vindt u bij SmartSoftware.nl
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door decruynaere op 14 mei 2002 om 23:41.

dit is echt spijtig maar gelukkig bestaat er nog gratis anti-virus software op het net

reactie door ronald stevens op 17 mei 2002 om 20:13.

Ik als vervente CAI gebruiker (waarvan mijn mening een van de betere) vind het nog steeds een appeltje om hem te kopen. Je betaalt slechts 9.50 USD.......... en dat terwijl de gangbarer zo rond de 25 USD zitten. De andere vrije vind ik zelf naatje. Dit kunnen zelfs geen onderscheid maken tussen een hoax. Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS