VirusAlert.nl logo
  23 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
McAfee komt met nieuwe MKB-producten.
Rubriek:
Software
Datum:
16 mei 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

McAfee Security, onderdeel van Network Associates (NYSE: NET), introduceert vandaag de Small Business Editions van McAfee Active Virus Defense (AVD) en McAfee Active VirusScan.

Deze nieuwe productedities bieden kleine- en middelgrote bedrijven (MKB) betere bescherming bij virusaanvallen door het toevoegen van de unieke en geavanceerde beheer- en rapportagemogelijkheden van McAfee ePolicy Orchestrator. Deze console wordt door verschillende van de grootste bedrijven ter wereld gebruikt voor het beheren en controleren van hun antivirusbeleid.

De MKB-edities van McAfee Active VirusScan en McAfee Active Virus Defense zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven tot 250 werknemers.

De McAfee Active VirusScan Small Business Edition bevat VirusScan software voor bescherming van de desktop, NetShield software voor bescherming van de file server, en McAfee ePolicy Orchestrator voor het implementeren en beheren van een geavanceerd, waterdicht antivirusbeleid.

De McAfee Active Virus Defense Small Business Edition is nog uitgebreider dan de Active VirusScan editie en bevat naast VirusScan software voor desktops en NetShield software voor file servers tevens GroupShield software voor email servers, en WebShield software voor het beschermen van de internet gateway. Al deze verschillende functies kunnen worden beheerd met behulp van de ePolicy Orchestrator software.

"McAfee's doelstelling, het beschermen van bedrijven van alle soorten en maten tegen steeds weer verder ontwikkelende virusbedreigingen, wordt onderstreept door deze nieuwe MKB-edities," vertelt Patrick Aalbers, marketing manager Benelux van Network Associates. "Door de technologie van ePolicy Orchestrator aan deze MKB-edities toe te voegen kunnen we nu kleinere bedrijven dezelfde mogelijkheden voor detectie en beheer aanbieden die de grootste bedrijven ter wereld ook gebruiken voor virusbescherming."

McAfee ePolicy Orchestrator, dat aan de basis ligt van de MKB-edities, is in staat antivirussoftware van verschillende aanbieders te beheren en resultaten te rapporteren en maakt de snellere inzet van nieuwe software mogelijk, factoren die bepalend zijn voor een effectieve antivirusbescherming. Door de mogelijkheid software van verschillende bedrijven te beheren kunnen kleinere bedrijven nu ook Symantec software, zoals Norton AntiVirus, beheren en updaten vanuit één centraal punt.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
McAfee producten bij SmartSoftware.nl
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS