VirusAlert.nl logo
  19 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Europa sluit deur voor spam.
Rubriek:
Software
Datum:
29 mei 2002
Bron:
(c) 2002, Infoworld
Bericht:

Europa lijkt zich op te maken voor een verbod op spam nu ook het Europees Parlement gewonnen lijkt voor een verbod op commerciële mail. De Europese telecomministers hebben zich eerder al uitgesproken voor een harde aanpak van spam via een opt-in regeling.

Aanvankelijk was het parlement tegenstander van een dergelijk verbod, maar na een gesprek met de twee grootste fracties (socialisten en de Europese Volkspartij) lijkt het parlement het verbod te slikken, zo schrijft ANP nadat een medewerker van de D66-fractie dit gisteren meldde.

Donderdag moet het Parlement de knoop doorhakken, dan is de laatste stemming over het voornemen. Vandaag debatteert het EP nog over de plannen, die onderdeel uitmaken van de richtlijn voor Privacy in de Telecommunicatiesector.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
bron: Infoworld
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door Frank op 12 juni 2002 om 14:27.

Gelukkig, weg wezen met al die reclame mailtjes...

reactie door Burger R.J. op 15 juni 2002 om 16:10.

blij toe, eindelijk af van al die vervelende reclame-vervuiling

reactie door r.kateman op 15 juni 2002 om 22:07.

Eindelijk!

reactie door rinus op 27 juni 2002 om 14:01.

juig niet te vroeg k krijg nog steeds spam mailtjes hoor :-S
mja ben ik wel gewend van die nietnutten die zoiets beloven :-S
 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS