VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
VirusAlert en Sophos/Crypsys gaan samenwerken.
Rubriek:
VirusAlert
Datum:
26 juni 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

Gorinchem, 26-6-2002. VirusAlert en CRYPSYS Data Security B.V. gaan samenwerken om abonnees van VirusAlert.nl zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van nieuws op het gebied van nieuwe virussen en hoaxes en mensen in een zo vroeg mogelijk stadium te informeren over virus aanvallen.

VirusAlert levert met haar informatieve website een belangrijke service aan diegenen die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van de bedrijfssystemen of zich bezig houden met de beveiliging van eigen netwerken.

Dirk J. Hengst van VirusAlert.nl, legt uit waarom VirusAlert voor de combinatie van CRYPSYS en Sophos heeft gekozen: "Sophos is wereldwijd een zeer gerenommeerde virusbestrijder waarmee wij graag wensten samen te werken. Aangevuld met de ervaring van de Nederlandse distributeur CRYPSYS vormt deze samenwerking een verdere versterking van de informatie die in zijn algemeenheid door ons verspreidt kan worden."

Marnix van Meer van CRYPSYS: "Sophos en CRYPSYS hebben beide een nuchtere kijk op het steeds groeiend aantal virussen en de gevaren voor organisaties. Samen zetten wij ons in voor een alerte en adequate berichtgeving over nieuwe virussen en virusaanvallen zonder aan paniekvoetbal te doen. Wij zien VirusAlert als een zeer goed initiatief, en wij willen graag bijdragen aan de informatie die VirusAlert naar haar abonnees en bezoekers verspreidt."
-
Bezoek de site van CRYPSYS DATA SECURITY BV
-
Bezoek de site van Sophos INT.
-
Bezoek de site van de VirusAlert SMS-dienst: € 49,= per jaar.>

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
De beste AV-oplossingen vindt u bij SmartSoftware.
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door Yvonne op 27 juni 2002 om 23:06.

Yvonne: Prima zet: mijn ervaring met de sophossite is heel goed, zij zijn al vaak voorzien van de update als bij virusalert een waarschuwing wordt afgegeven.Hun site bevat goede en informatieve berichten. Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS