VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Nieuwe Service Packages van Microsoft.
Rubriek:
Beveiligingssoftware
Datum:
21 augustus 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

Microsoft heeft twee nieuwe service packages uitgebracht. De eerste is bedoeld voor Windows 2000 en is daarmee het derde Service Pack (SP)voor dit besturingssysteem.
Het pakket, wat gratis is te installeren vanaf ondergenoemde website lost problemen op rond de compabiliteit van toepassingen, de beveiliging en de betrouwbaarheid van het systeem.


De tweede is bedoeld voor gebruikers van het programma Office XP. Het SP voor Office XP is daarmee het tweede SP voor dit relatief nieuwe programma. Ook dit pakket moet ervoor zorgen dat Office XP stabieler werkt en de beveiliging weer optimaal is. Een aantal kleine schoonheidsfoutjes worden ook opgelost.

Zowel het Service Package voor Windows 2000 als die van Office XP zijn cummulatief, dat betekent dat voorgaande updates en service packages worden meegenomen in deze versies. Mocht u als gebruiker al voorgaande updates of packages hebben geinstalleerd dan is het het meest eenvoudig om via onderstaande website de benodigde updates binnen te halen.
De genoemde website analyseert automatisch welke updates voor uw systeem relevant en benodigd zijn.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Windowsupate website
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door danny op 26 augustus 2002 om 09:29.

Ben benieuwd welke fouten er nu dan weer naar boven gaan komen.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS