VirusAlert.nl logo
  19 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Pentagon gaat toegang tot web beperken.
Rubriek:
Hackers en Incidenten
Datum:
28 augustus 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

Het Pentagon gaat op korte termijn de toegang van haar interne netwerken tot het internet beperken. Hierdoor zal het voor hackers en andere aanvallers nauwelijks mogelijk zijn om in te breken via het internet. Deze werkelijk fysieke afsnijding van het internet is naar idee van het ministerie de enige echte oplossing tegen dergelijke bedreigingen.

Het Pentagon ofwel het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft sinds de aanvallen van 11 september 2001 security hoog in het vaandel staan. Toenemende dreiging van elektronische aanvallen via het internet worden al geruime tijd gesignaleerd.
Op korte termijn stapt het Pentagon over op een nieuw intranet. Dit netwerk zal volgens de nieuwe beleidslijn worden afgesloten van het web. De onderdelen die wel toegang krijgen tot het internet zullen zwaar worden beveiligd.

Pentagon koppelt eigen intranet los van internet. Hierdoor kunnen hackers geen toegang meer krijgen tot de vertrouwelijke informatie. Maatregel is uitvloeisel van 11-9-2001.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
De beste AV-oplossingen vindt u bij SmartSoftware.
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door rinus op 3 september 2002 om 21:13.

whahahah om je kapot om te lachen :-D
hmzzzz leuke uit daging alhoewel het slim is!

reactie door rob van de pol op 10 september 2002 om 13:32.

tja denk dat ze er een paar weken mee op schieten maar dat ze er dan toch weer door zijn via die ene computer die emt het interet verbonden is
whahahaha
greetz Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS