VirusAlert.nl logo
  19 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Hotmail introduceert i.s.m. McAfee een spamkiller.
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
5 september 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

Hotmail, de grootste gratis aanbieder van emaildiensten, introduceert i.s.m. McAfee.com een nieuwe betaaldienst. Deze dienst moet ervoor zorgen dat het aantal spamberichten wordt gereduceerd. De dienst kan door individuele gebruikers worden aangeschaft voor USD 39,95 op jaarbasis.

De McAfee.com spamkiller werkt op basis van bekende spamafzenders en spamberichten. Totaal nieuwe spamberichten of afzenders worden in eerste instantie dan ook niet gefilterd. Spam vormt na virussen de grootste ergenis van emailgebruikers. Een tweede belangrijke voordeel aan deze dienst is de besparing op opslagruimte en de vergrote snelheid bij het ophalen van e-mailberichten.
Gebruikers ontvangen namelijk enkel nog "schone" en "goedgekeurde" berichten.

McAfee.com was onlangs nog in het nieuws daar het was "vergeten" de gebruikte AV-scanners te updaten. Daardoor kon het Yaha virus lange tijd via hotmail worden binnengehaald.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Fout Yaha bij hotmail ligt niet bij McAfee.
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door MCA op 7 september 2002 om 16:04.

Tsja.....echt weer iets voor Hotmail om mensen te laten betalen voor een spamkiller. De spam heeft het afgelopen jaar bij hotmail omvangrijke vormen aangenomen, zodat mensen er echt van gaan balen. Ik zit me nu wel degelijk af te vragen of dat niet extra gedaan wordt door Hotmail, zodat de mensen nu een betaalde Spamkiller zullen gaan overwegen.....en er dus weer extra geld in het laadje van Hotmail komt.

reactie door R.M. ter Burg op 9 september 2002 om 12:57.

Een goedkopere optie is misschien het prgramma Mailwasher. Dit programma checkt voor je emailclient aan eerst de mail op spam en virussen en opent daarna vanzelf je default emailprogramma. Binnenkort komt versie 2.0 en deze ondersteunt ook Hotmail. Tot nu toe is dit programma gratis te downloaden van www.mailwasher.net.

Wellicht een optie voor de mensen die hun Hotmail via Outlook (Express) uitlezen.

reactie door Hans Koppens op 11 september 2002 om 09:36.

Tsja, als je thuis hotmail ontvangt met outlook kun je bericht regels instellen. Lijkt me iets goedkoper! Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS