VirusAlert.nl logo
  23 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Outerbrains 2002. Het event voor hackers e.a. begint vrijdag.
Rubriek:
Hackers en Incidenten
Datum:
24 september 2002
Bron:
(c) 2002, Moenen.org
Bericht:

Komende vrijdag begint Outerbrains 2002, hét driedaags evenement voor hackers, coders en demo-sceners. Dit evenement, bedoeld voor ongeveer 500 personen, wordt gehouden in congrescentrum "De Nobelaer" in Etten-Leur.

Een snel netwerk, een hightech bioscoopzaal en verschillende competities moeten er voor zorgen dat bezoekers zich geen minuut vervelen.
Zo zullen verschillende wedstrijden, waaronder een ‘hack-me’-wedstrijd, een designwedstrijd en een mp3 componeer wedstrijd, worden gehouden om de kennis en vaardigheden van de bezoeker op de proef te stellen. Een kundige jury zal de opdrachten beoordelen en prijzen uitreiken welke door sponsors van het evenement beschikbaar zijn gesteld.

Inschrijven voor Outerbrains is nog steeds mogelijk. De entreeprijs moet betaald worden aan de ingang en bedraagt 35 euro (vrouwen mogen gratis naar binnen). Het evenement begint aanstaande vrijdag 27 september om 18.00u en zal duren tot zondag 29 september 16.00u. De bezoeker wordt aangesloten op het lokale (snelle) netwerk, wat verschillende ftp- en webservers zal bevatten. Tevens zijn er slaapzalen, een bioscoopzaal en is er een 24-uurs cafetaria aanwezig, zodat de bezoeker niks te kort zal komen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
website: Outerbrains.
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door sw00zh op 24 september 2002 om 17:10.

sw00zh is aanwezig ;) Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS