VirusAlert.nl logo
  18 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Groot deel Symantec Nederland naar Dublin
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
26 september 2002
Bron:
(c) 2002, WebWereld
Bericht:"Iets minder dan vijftig mensen zijn op dat aanbod ingegaan", aldus Richard Saunders van Symantec. "De andere werknemers hebben een afvloeiingsregeling en hulp bij het vinden van een nieuwe baan gekregen."

Bij Symantec in Leiden blijft een beperkt aantal werknemers over. Het gaat daarbij onder meer om pr-medewerkers.

Symantec benadrukt dat het niet om een verkapte ontslagronde gaat. "We hebben hier inmiddels nieuwe mensen aangenomen om de functies in te vullen." Volgens Saunders is het 'logisch' dat de activiteiten van Symantec worden gebundeld in Ierland.

Virusdeskundige
De verhuizing naar Dublin betekent ook het afscheid voor de bekendste Nederlandse werknemer van Symantec, André Post. Post doet onderzoek naar virussen en duikt regelmatig op in de media om uitleg te geven over nieuwe virussen.

"Ik verhuis niet mee. Ik ben in Dublin voor Symantec begonnen, dus ik weet waar ik nee tegen zeg", aldus Post die drieënhalf jaar voor het anti-virusbedrijf heeft gewerkt. Post blijft wel actief als veiligheidsdeskundige. "Ik ga nu voor me zelf beginnen."

Per 1 oktober gaat Post weg bij Symantec en start hij zijn eigen bedrijf: High-Low Research.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Bron: WebWereld
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS