VirusAlert.nl logo
  18 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Patches beschikbaar voor Outlook Express.
Rubriek:
Software
Datum:
11 oktober 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

Microsoft Outlook Express, het standaard mailprogramma van Microsoft Windows, blijkt opnieuw lek. Het gaat om de versies 5.5 en 6. Het foutje doet zich voor in de S/MIME afhandeling van berichten die worden voorzien van een digitale handtekening.

De kwetsbaarheid komt tot uiting in de voorbeeldweergave van het bekende mailprogramma. Indien een dergelijk bericht op die manier wordt weergegeven kan een hacker of virussschrijver via dit lek willekeurige commando`s los laten op het systeem. Microsoft heeft inmiddels updates beschikbaar, deze kunnen eenvoudig worden binnengehaald via onderstaande website.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Windowsupate website
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door Verhoeven P.G. op 14 oktober 2002 om 13:40.

Voor diegene die het Windows besturingsysteem hebben, raad ik aan om wekelijks te controleren of er updates beschikbaar zijn. Dit doet men via de volgende methode:

Start, Windows Update. (in het startmenu aanwezig)

Of men kan via http://windowsupdate.microsoft.com inloggen. Klik dan aan de tekst "updates op producten". De server gaat nu voor deze specifieke computer na welke updates er beschikbaar zijn en welke zeker moeten worden gedownload. Zo voorkomt men dat de computer blootstaat aan alle soorten internetgevaren.reactie door M.krooshof op 5 november 2002 om 08:33.

Altijd maar weer Updaten of Patches downloaden. Wordt Het niet eens tijd dat Microsoft zijn producten afmaakt en correct beveiligt ?

Het lijkt er op dat bij elke nieuwe release een oplopend aantal Updates nodig zijn op het te beveiligen.

Zullen we over gaan naar Linux, hiervoor worden tenminstens geen virussen gescheven.


 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS