VirusAlert.nl logo
  15 juli 2018 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Norton AV beschermt consumenten pc`s voor HP/Compaq.
Rubriek:
Software
Datum:
30 oktober 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

Symantec Corp, wereldwijd marktleider op het gebied van internetbeveiliging, heeft twee wereldwijde overeenkomsten getekend. Symantec gaat Norton AntiVirus wereldwijd pre-installeren op alle pc's en notebooks van HP en Compaq voor consumenten.

Norton AntiVirus biedt alle gebruikers van pc's en laptops van HP Pavilion
en Compaq Presario virusbescherming, virusdetectie, en herstel van
geïnfecteerde bestanden. De software beveiligt gegevens en downloadt
automatisch de meest recente virusdefenities om bescherming te kunnen bieden tegen nieuwe virussen.

Volgens deze overeenkomsten, installeert HP een volledige versie van Norton AntiVirus met een gratis abonnement van 60 dagen. Na deze periode kan de gebruiker zijn virusdefinities up-to-date houden door het aanschaffen van een jaarabonnement, of een upgrade naar Norton Internet Security of Norton SystemWorks tegen een aantrekkelijke prijs.

"We zijn bijzonder tevreden over de beslissing van HP om klanten niet
alleen krachtige en gebruiksvriendelijke computers aan te bieden maar ook de hulpmiddelen die nodig zijn om het systeem en gegevens te beveiligen", zegt Steve Cullen, senior vice-president, Consumer en Client Product Delivery bij Symantec. "Met Norton AntiVirus kunnen gebruikers van HP vertrouwen op automatische bescherming tegen nieuwe Internetbedreigingen zoals virussen, wormen en Trojaanse paarden."

"HP wil klanten altijd optimale kwaliteit en gebruikscomfort bieden",
verklaart Tom Anderson, vice-president marketing van HP's consumer PC business unit. "Door de Compaq Presario en HP Pavilion pc's en laptops uit te rusten met Norton AntiVirus van Symantec kunnen wij deze beloftewaarmaken. HP-gebruikers zijn ervan verzekerd dat de hardware waarin ze hebben geïnvesteerd, al bescherming geniet zodra deze uit de verpakking wordt gehaald!"

Volgens eerdere overeenkomsten beschermt Symantec pc's en laptops van HP tegen infectie vanaf de fabricage en nog voor verzending naar de gebruikers.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Vindt hier alle producten van Symantec
Advertentie:


 Reacties op dit bericht: