VirusAlert.nl logo
  19 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
NAI benoemt Weiss tot nieuwe president voor Europa, Midden Oosten en Afrika.
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
31 oktober 2002
Bron:
(c) 2002, VirusAlert
Bericht:

Network Associates, business partner van VirusAlert en leverancier van netwerkbeveiliging en beschikbaarheidoplossingen, maakt vandaag bekend dat het Kevin Weiss heeft benoemd tot president voor de regio Europa, Midden Oosten en Afrika (EMEA). In deze functie zal Weiss leiding geven aan de gehele organisatie in de EMEA regio en de internationale groei van Network Associates verder stimuleren. Weiss zal verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van de marktpositie van Network Associates in de EMEA regio, alsmede het ontwikkelen van nieuwe en bestaande relaties met internationale klanten van Network Associates.

"Network Associates is gericht op internationale groei. In het derde kwartaal van dit jaar kwam 38% van onze omzet uit internationale markten, en we willen dit percentage nog verder opvoeren," aldus George Samenuk, chairman en CEO van Network Associates. "Groei in de EMEA regio is essentieel voor het bereiken van deze doelstelling, en Kevin zal een belangrijke rol spelen om dit doel te bereiken."

Weiss brengt meer dan 23 jaar ervaring in verkoop, marketing en business development naar Network Associates, opgedaan bij vooraanstaande technologiebedrijven zoals IBM Corp., BMC Software, BindView Corp. en Ariba, Inc. Weiss heeft zich bij al deze bedrijven onderscheiden door verkoopafdelingen te revitaliseren, ambitieuze verkoopdoelstellingen te realiseren en de klantenbinding te verbeteren.

In zijn meest recente functie, als senior vice president van Ariba, Inc., was Weiss verantwoordelijk voor het integreren en beheren van alle internationale, operationele onderdelen van Ariba. Weiss heeft tevens als senior vice president en corporate officer gewerkt bij BindView Corp., waar hij verantwoordelijk was voor de bedrijfsontwikkeling en -strategie, en als senior vice president en corporate officer bij BMC Software, waar hij leiding gaf aan alle Amerikaanse vestigingen en verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van de wereldwijde bedrijfsstrategie. Weiss is zijn carrière begonnen bij IBM Corp., waar hij meer dan 16 jaar heeft gewerkt in verschillende functies in verkoop en management. Kevin Weiss heeft een Bachelor of Arts titel behaald aan Princeton University.

Network Associates
Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, is marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging en beschikbaarheidoplossingen. Network Associates bestaat uit drie productgroepen: McAfee, leverancier van antivirus- en beveiligingsproducten; Sniffer Technologies, expert op het gebied van netwerkbeschikbaarheid en systeembeveiliging; en Magic Solutions, leverancier van webgebaseerde service desk oplossingen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Klik hier voor een overzicht van NAI-producten.
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door F.A.C. de Lang op 5 november 2002 om 08:31.

Leuk een nieuwe chief voor Europa. Ik vind dat het bedrijf eerst een goed prodcut op de markt dienen te zetten en daarna met mensen dient te schermen. Kijk eens naar Panda Software. Je hoort ze weinig, maar ze hebben een zeer uitstekend pakket.

Fulco Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS