VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Grote storing treft internetknooppunt A'dam.
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
7 januari 2003
Bron:
(c) 2003, VirusAlert
Bericht:

De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), het belangrijkste internetknooppunt van Nederland, is aan het eind van de ochtend getroffen door een storing.

Het Nederlandse internetverkeer heeft hinder ondervonden van de storing, zo bevestigt Arien Vijn van de AMS-IX. "Om half twaalf kregen we een probleem met één van onze switches. Het heeft vervolgens enige tijd geduurd voor we doorhadden wat er aan de hand was."

De bij de AMS-IX aangesloten providers hebben allemaal hinder ondervonden van de storing. "Het ligt wel aan de verschillende providers hoeveel last ze ervan hebben gehad, maar overal zal wat meer vertraging zijn geweest. Het was een storing in de categorie groot en vervelend."

Rond drie uur waren de problemen verholpen. "We hebben de switch uiteindelijk ge-reboot", aldus Vijn. "Het is daardoor niet duidelijk of we kunnen achterhalen wat het probleem was. Het is hetzelfde als met het rebooten van een pc. Dan weet je vaak ook niet wat er mis is gegaan."

De AMS-IX is een van de grootste internetknooppunten ter wereld. Er bestaat nergens ter wereld een exchange met meer aangesloten partijen.


Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Bron: WebWereld, klik hier voor het complete artikel, inclusief externe links.
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door M.M. Abou el Khair op 14 januari 2003 om 14:37.

Die is nu denk ik al opgelost Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS