VirusAlert.nl logo
  23 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Network Associates sluit contracten met Amerikaanse luchtmacht en Defence Logistics Agency
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
31 januari 2003
Bron:
(c) 2003, VirusAlert
Bericht:

Network Associates is een belangrijke partner van organisaties als NAVO en het Pentagon bij het automatiseren en beveiligen van communicatie- en logistieke processen. Recent heeft het bedrijf twee nieuwe contracten gesloten, met de Amerikaanse luchtmacht en het Defence Logistics Agency van het Amerikaanse Ministerie van Defensie.

Network Associates heeft ruime ervaring in de overheids- en militaire sector. De NAVO maakt wereldwijd gebruik van Network Associates' oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast heeft McAfee Security, een productgroep van Network Associates, recent nog een contract afgesloten met het Amerikaanse ministerie van defensie, om de meer dan drie miljoen medewerkers van het ministerie te voorzien van de McAfee Security suite van antivirus- en securityproducten. Bovendien is Network Associates een belangrijke partner van de Amerikaanse overheid in de strijd tegen het cyberterrorisme: het bedrijf heeft deelgenomen aan de ontwikkeling van de US National Strategy to Secure Cyberspace, een initiatief van het Witte Huis om heel Amerika, van consument tot bedrijf en overheidsinstelling tegen cyberaanvallen te beschermen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Producten van NAI - McAfee vindt u hier....
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS