VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Zonelabs ontdekt lek in haar personal firewall.
Rubriek:
Beveiligingssoftware
Datum:
3 maart 2003
Bron:
(c) 2003, Security.nl
Bericht:

ZoneLabs, leverancier van zowel zakelijke als particuliere security-software, heeft versie 3.7 released van haar firewall software om een lek (exploit) te fixen waarmee een applicatie de input van een gebruiker kon nabootsen en zo de settings van de firewall kon aanpassen.

Volgens het bedrijf zijn ook andere personal firewalls kwetsbaar voor deze exploit. Alle gebruikers van ZoneAlarm, ZoneAlarm Plus en ZoneAlarm Pro worden dan ook aangeraden om hun software te updaten met de nieuwste versie. Dit kan eenvoudig via de update-functie van de software.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
website Zonelabs.com
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door jacco. op 11 maart 2003 om 14:03.

op naar t volgende lek

reactie door jacco. op 11 maart 2003 om 14:04.

ps;als iemand uit ervaring een betere wall weet dan zapro hoor ik dat graag

reactie door jacco. op 13 maart 2003 om 09:59.

heb de nieuwe zapro geinst. en zelfs voor de zekerheid de instellingen van mn ouwe niet overgenomen maar helemaal vanaf t begin overnieuw geconfigureerd.
Toen begon het feest,,,,normaal bij het aanzetten van mn pc behoort svchost naar ip huppeldepup dns van mn provider te gaan,,nu deed hij dat ook weer.
Alleen daarna nog 3 keer naar t zelfde adres waarvoor ik bij de eerste al toestemming had gegeven (met de ouwe zonealarm nog nooit gezien)
Na een reboot wilde svchost zo als t hoort weer t internet op,,nix mis mee,,is heel fijn,,,,vraag me alleen af waarom svc toen ineens niet meer naar t ip huppeldepup van provider ging maar naar iets wat op mn zaprootje stond als www.casinoxo.com,,,,waar ik trouwens nergens wat over kan vinden.
Wie kan me hier wat over vertellen,,en nogmaal,,,,ALS IEMAND EEN BETERE WALL WEET DAN ZAPRO HOOR IK DAT GRAAG oa omdat je tijdens het draaien van een prog niet de serveropties en andere kunt veranderen maar daarvoor t hele prog weer overnieuw moet starten.
Was altijd goed te spreken over zonealarm maar begin er een beetje van te balen.graag een reactie

reactie door Marcel op 14 maart 2003 om 21:46.

Deze firewall is beter dan zonealarm en norton hier zit ontzettend veel op van popupstopper, cookieblokker tot referrerblokker en het is een gratis firewall
werkt perfect hier is de url van deze firewall en iets naar beneden zie je staan
outpost firewall free die moet je hebben in het begin zul je wel even staan te kijken maar als je hem kent is het een makkie hier komt de link

http://www.agnitum.com/download/


reactie door jacco. op 17 maart 2003 om 14:05.

thnx marcel,,,zal m zeer zeker proberen,,en er even van staan te kijken hou ik wel van:).
thnx voor de link,,,ga m ff loaden en bekijken
ps:als de free al beter is zoals je zegt ben ik benieuwd naar de pro uitvoeringen(als ze die hebben)
groeten jacco Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS