VirusAlert.nl logo
  19 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Symantec biedt security awareness opleiding voor werknemers.
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
29 april 2003
Bron:
(c) 2003, VirusAlert
Bericht:

Symantec Corp. (businesspartner van VirusAlert), wereldwijd marktleider in internetbeveiliging, introduceert het Corporate Security
Awareness programma voor bedrijven. Het betreft een allesomvattend
opleidingsprogramma van één jaar waarmee het beveiligingsbewustzijn van
werknemers aanzienlijk wordt verbeterd.


Het programma is ontwikkeld door Symantec Education Services die zijn grondige kennis en expertise gebruikt voor dit leerprogramma rondom internetbeveiliging. Het programma helpt organisaties de beveiligingssituatie te verbeteren door effectiever met werknemers te communiceren over beveiliging en daarmee het veiligheidsbewustzijn te bevorderen en interne beveiligingsrisico's te reduceren.

Werknemers zijn zich er vaak niet van bewust dat zij een belangrijke rol
spelen bij de veiligheid van hun bedrijf. Ze downloaden programma's van
internet, openen onbekende e-mailbijlagen, wisselen bestanden uit,
gebruiken Instant Messaging, en werken wachtwoorden en antivirusbescherming niet altijd tijdig bij. Dergelijke activiteiten kunnen het bedrijfsnetwerk in gevaar brengen.

Het Corporate Security Awareness programma van Symantec draagt bij aan het beschermen van bedrijfskritische informatie doordat het werknemers bewust maakt van de mogelijke risico's van hun handelingen. Symantec Education Services levert al het opleidingsmateriaal op cd-rom. Het bevat aanbevelingen met betrekking tot een campagne voor het beveiligingsbewustzijn, een trainingsprogramma voor op de computer, en materiaal dat gedrukt kan worden om het initiatief te ondersteunen. Het programma biedt ook instrumenten waarmee de deelname en vooruitgang van werknemers gevolgd en gemeten kan worden. Het programma streeft ernaar alle werknemers in staat te stellen een actieve rol te spelen bij de bescherming van de bedrijfsmiddelen.

Over Symantec Education Services
Symantec Education Services is onderdeel van Symantec Enterprise Security Services en biedt naast technische producttrainingen ook opleidingsprogramma's voor het beveiligingsbewustzijn van werknemers. Deze programma's stellen bedrijven in staat de werking en het beheer van beveiligingssystemen te optimaliseren, bedrijfsrisico's effectief aan te pakken en beveiligingsproblemen te verminderen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Meer informatie over Symantec Education Services is te vinden op internet:
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door Barça Boy op 29 april 2003 om 16:55.

een vraagje
jullie zeggen dat jullie een businesspartner zijn van Symantec,maar wat houd dat eigelijk in?
Als iemand een virus stuurt naar cleanport.nl,word deze dan in een labo van VirusAlert zelf geanalyseert of naar Sarc gestuurd en worden de bevindingen dan aan Virusalert gegeven ofzo?
Oh ja,een opmerking:De beschrijving van W32.Nolor@mm is FOUT => toch volgens Trend.com.
Op Symantec en Virusalert word niets vermelt over het extra attachment met een html extensie,kijk een op trend.com zen je zult zien dat er gegevens ontbrekend

Barçaboy Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS