VirusAlert.nl logo
  23 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Spam levert adverteerders 7 miljard dollar op
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
22 mei 2003
Bron:
(c) 2003, Automatiseringsgids.nl
Bericht:

Reclame via e-mail, of 'spam', genereert dit jaar 7,1 miljard dollar aan omzet voor de adverterende Amerikaanse bedrijven, en is daarmee een factor van belang in de Amerikaanse economie. Dit blijkt uit een onderzoeksrapport dat de Amerikaanse Direct Marketing Association (DMA) deze week publiceert.

De organisatie wil tegenwicht bieden aan de negatieve publiciteit die spam de laatste weken veroorzaakt. Deze week werd bijvoorbeeld bekend dat dit jaar de helft van alle e-mail in de wereld uit spam bestaat. In 2001 was dat nog maar 7 procent. Overheden onderzoeken mogelijke beperkende wetgeving en softwareleveranciers spinnen garen bij de verkoop van antispamprogramma's.

DMA wijst erop dat 36 procent van alle Amerikanen met een e-mailadres, oftewel 21 procent van alle meerderjarige Amerikanen, het afgelopen jaar minstens een keer een aankoop heeft gedaan naar aanleiding van een e-mailadvertentie. Het gemiddelde bedrag dat per aankoop gespendeerd werd, bedroeg 168 dollar.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Filtering van virussen, spam, hoax-berichten en content middels CP MEF, € 2,75 per user per maand. Nu bij SmartSoftware.nl
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door J.W. Don op 24 mei 2003 om 16:01.

ik kan toch nie gelove dat die 36% van de amerikanen die spam zo interessant vindt. die emailadvertenties hoeven trouwens ook niet allemaal spam te zijn.

reactie door muiz op 30 juni 2003 om 05:36.

maar je zit er ook niet echt op te wachten wel?
ik zal de mijne voortaan wel ff doorsturen naar je pfffffffffffffffffffffffffff Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS