VirusAlert.nl logo
  23 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Microsoft introduceert nieuwe versie Office
Rubriek:
Software
Datum:
21 oktober 2003
Bron:
(c) 2003, WebWereld.nl
Bericht:

De introductie van een nieuwe versie van Office is voor Microsoft traditioneel een belangrijke gebeurtenis. De software geldt immers als een belangrijke melkkoe voor het concern.

Inhoudelijk zal de gebeurtenis van dinsdagmiddag evenwel van minder belang zijn: bijna alles is al lang en breed bekend. Office 2003 zal - net als de huidige versie Office XP - bestaan uit Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, Frontpage en Publisher. Er is ook een aantal nieuwe applicaties toegevoegd, waarvan Infopath de belangrijkste is.

Met deze applicatie moeten bedrijfsprocessen worden versoepeld door verschillende toepassingen (zoals Excel, Word en Outlook) met elkaar te laten communiceren en alle gegevens in een mooi rapport te laten verschijnen.

Xml
InfoPath leunt hierbij sterk op xml. Ook bij de andere applicaties is er veel aandacht voor xml ingeruimd. Dit zijn ook direct de grootste veranderingen bij Word, Access en Excel.

Bij Outlook zijn de veranderingen een stuk groter. Zo introduceert Microsoft een andere schermindeling, waardoor de fabrikant meer informatie kwijt kan. Verder zijn de zoekmogelijkheden sterk uitgebreid en kan de gebruiker zijn mailtjes beter organiseren.

Ook maakt Microsoft bij Outlook 2003 naar eigen zeggen gebruik van krachtige filters die zowel virussen als spam moeten tegenhouden.

Samenwerken
Over de gehele linie legt Microsoft sterk de nadruk op het online samenwerken van verschillende teamleden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Windows Sharepoint Services. Medewerkers aan een bepaald project kunnen bijvoorbeeld op ieder moment zien wie er nog meer mee bezig is, veranderingen bijhouden of documenten beschermen.

Naar verwachting zullen de prijzen van de verschillende Office 2003-pakketten vergelijkbaar zijn met die van de huidige versie Office XP.


Artikel inclusief externe links op WebWereld.nl

website Microsoft Office 2003

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
CleanPort filtert standaard uw zakelijke e-mail op virussen en spam.
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door Cris op 22 oktober 2003 om 08:51.

Wat heeft die met virusalert te maken?? Leuk voor op de website van Microsoft. Kdacht dat t hierro alleen gaat over virussen enzo.

reactie door PsxTim2002 op 27 oktober 2003 om 19:24.

Gehehe , dat dacht ik ook ..
Weeral een nieuwe officie op komst , moet ik die
weer zien te regelen.
De software wordt alsmaar groter , of het ook daadwerkenlijk
beter wordt ? , hebben virus-scrijvers weer wat om naar uit te kijken en
nieuwe bugs te zoeken.
 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS