VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Rubriek:
Virussen
Datum:
13 maart 2004
Bron:
(c) 2004, VirusAlert
Bericht:

Intrum Justitia heeft bij de politie aangifte gedaan van onrechtmatige verspreiding via e-mail van een ‘valse factuur waarschuwing'. Gisterenavond ontving een groot aantal bedrijven en particulieren een e-mail, waarin werd gewaarschuwd voor spookfacturen, die door Intrum Justitia zouden zijn verstuurd.

Als afzender werd consumentenplatform.nl vermeld. Die organisatie zegt evenwel van niets te weten. De domeinnaam blijkt onrechtmatig te zijn gebruikt. In de spammail wordt de ontvanger geadviseerd aanmaningen, die Intrum Justitia namens een aantal grote bedrijven heeft verstuurd, niet serieus te nemen.

‘Wij nemen deze zaak heel hoog op', zegt Marcel van Es , regional managing director van Intrum Justitia, ‘vandaar ook dat we direct de politie hebben ingeschakeld. Wij willen een goede en vooral betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers. Het kan dan ook niet zo zijn dat hun en onze integriteit ook maar op de geringste wijze in twijfel wordt getrokken'.

Op dit moment is nog niet duidelijk in welke richting de dader of daders gezocht moeten worden. ‘In elk geval moet duidelijk zijn dat er, voor wat betreft onze correspondentie aan consumenten namens onze opdrachtgevers, geen sprake is van spookfacturen. Dat wordt ook nog eens bevestigd door de website “spookfacturen.nl â€, waarop spookfacturen bekend worden gemaakt.

Intrum Justitia heeft inmiddels zowel haar opdrachtgevers als overige relaties geïnformeerd over de onrechtmatige ‘valse factuur waarschuwing'.

Kijk bij NepWaarschuwing.nl voor de details van het bericht.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door kreft e op 21 maart 2004 om 00:11.

onbegrijpelijk wat er allemaal kan in dit land.heb al een hoop mee gemaakt maar dit slaat alles.ik schaam me als nederlander dat dit gebeurt.denk er hard over om dit land te verlaten. Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS