VirusAlert.nl logo
  20 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Nieuwe Bagle opgewaardeerd naar medium-risk.
Rubriek:
Virussen
Datum:
14 maart 2004
Bron:
(c) 2004, VirusAlert
Bericht:

Bagle.m is een nieuwe variant in de inmiddels grote Bagle-reeks. Opnieuw zit het virusbestand verpakt in een .zip of .rar (compressie) bestand wat alleen kan worden geopend indien de ontvanger dit intypt.

Detailpagina: W32.Bagle.m@mm

Deze nieuwe variant lijkt overigens sterkt op zijn jongere broertje Bagle.J, Detailpagina: W32.Bagle.j@mm

De Bagle-epidemie begon in januari met Bagle@mm, hiervoor werd op 19 januari een medium-alert uitgegeven door VirusAlert.nl

Alert archief: klik hier

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Detailpagina: W32.Bagle@mm
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door J.SCHUITEMA op 14 maart 2004 om 23:39.

ik kreeg hem vrijdag om half twaalf van chello support niet geopend wel gereageerd ,kreeg zelfs een reply bericht terug dat ik een klachtenformulier in moest vullen.
het wordt steeds gekker.

reactie door W. de Vries op 15 maart 2004 om 00:18.

Ik heb hem vandaag al 2 keer gehad. Mailserver is maar kleine met 6 gebruikers waarvan 1 gebruiker die per dag 12 keer netsky ontvangt de rest helemaal niks.
Maar ik heb hem nu met extra attachement. rfjvokbmqt.bmp en dus ook met text.zip

reactie door Manon Hopman op 15 maart 2004 om 08:56.

Ik kreeg, een soort bagel vrij. nacht al binnen. Hij leek afkomstig van onze eigen systeembeheerder, maar dat ben ik zelf :-)
Het was een waarschuwing met een pif bestand er bij. Mcafee reageerde er niet op, norton wel. Ik heb het zooitje naar cleanport gestuurd, maar geen reactie van ze ontvangen. Van dit type, ben ik op deze site ook nog geen beschrijving tegen gekomen. Als mensen van cleanport hier mee lezen, kunnnen ze mailen Webmaster@tmannetje.nl

reactie door djbaDJas op 17 maart 2004 om 12:35.

Ik kreeg een bagel K versie binnen. Mcafee reageerde niet. Dit type is hier ook niet te vinden. Te erkennen aan winsys.exe file i.p.v irun4.exe, zoals bij de J versie. Kreeg mail van "staff-" en "support@chello.nl". Op de chello site vermoeden ze dat het om de J versie gaat.

reactie door Evert op 18 maart 2004 om 12:59.

Ik heb er ook al 3 binnen gekregen. Je zou kunnen zeggen dat ik ze spaar, die virussen!

reactie door w.peters op 21 maart 2004 om 12:33.

heb hem nou al 3x gekregen de laatste gisteravond W32.Bagle@mm en ook weer via chello. maar norton onderschept ze wel iedere keer. Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS