VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Microsoft neemt Sybari AV-software over
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
8 februari 2005
Bron:
(c) 2005, Webwereld
Bericht:

Microsoft neemt het Amerikaanse Sybari Software over. Sybari levert beveiligingssoftware aan bedrijven.

"We zijn blij dat we dankzij deze overname in staat zijn om klanten te voorzien van een antivirusproduct op serverniveau", aldus Mike Nash, vice-president van de divisie beveiliging en techniek van Microsoft, in een verklaring.

Microsoft wil de software van Sybari gebruiken om zakelijke klanten te helpen bij het bestrijden van kwaadaardige software. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om virussen die via e-mailbijvoegsels (attachments) binnenkomen.

Financiële details over de overname maken de twee partijen niet bekend. Sybari heeft op dit moment meer dan tienduizend klanten wereldwijd.

Sybari is niet het eerste beveiligingsbedrijf dat Microsoft overneemt. Zo slokte de softwarereus in december 2004 al de antispywaremaker Giant op. In 2003 nam Microsoft al de Roemeense antivirusmaker Gecad Software (bekend van RAV Antivirus) over.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Met dank aan: WebWereld.nl
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
reactie door Walter op 11 februari 2005 om 14:26.

*APLAUS* eindelijk, als Microsoft meer anti-virus bedrijfen overneetm, zal de beveilging stukke beter worden. En de samenwerking zal beter zijn (naar mijn idee) en ook nog de snelheid van update's! Dit vindt ik geweldig, en als alle anti-virus producten van 1 moeder bedrijf worden, maakt het ook niet meer uit welke anti-virus je gebruikt.

reactie door Gabriel Bijleveld op 12 februari 2005 om 09:58.

Als alle antivirus van 1 moederbedrijf wordt dan kan microsoft zijn av sofware zo duur en slecht maken als ze zelf wil...

reactie door Tom Klein op 17 februari 2005 om 11:58.

Concurrentie is altijd goed, maar het is wel goed dat Microsoft wat meer doet aan beveiliging. Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS