VirusAlert.nl logo
  17 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Symantec en Veritas ronden fusie af
Rubriek:
Virussen
Datum:
5 juli 2005
Bron:
(c) 2005, VirusAlert
Bericht:

Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) en VERITAS Software Corp. (Nasdaq: VRTS) hebben vandaag bekendgemaakt dat zij hun fusie volgens plan hebben afgerond na de formele goedkeuring door de aandeelhouders van beide bedrijven. De overeenkomst is definitief per 2 juli 2005 en betekent dat alle aandelen VERITAS zijn omgezet in het recht om aandelen Symantec te ontvangen en dat VERITAS-aandelen niet langer worden verhandeld.

Door deze fusie van marktleiders op het gebied van storage software en security software kan Symantec zakelijke klanten nu voorzien van een effectievere manier om hun meest waardevolle bezit - hun informatie - te beveiligen en te beheren. Symantec levert nu oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging en –beschikbaarheid op elk platform en aan klanten van elke grootte.

--------------

Over Symantec
Symantec is wereldwijd leider in oplossingen die de beveiliging, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië, en het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 40 landen. Meer informatie is te vinden op de hieronder vermelde website.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Symantec
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS