VirusAlert.nl logo
  18 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Microsoft presenteert software voor scholen en studenten aan
Rubriek:
Fabrikanten
Datum:
6 juli 2005
Bron:
(c) 2005, VirusAlert
Bericht:


Door Bart Veldstra - woensdag 6 juli 2005 - 00:44 - Bron: C|Net - Views: 2.952
Hoewel voor een groot deel van Nederland de zomervakantie is begonnen, heeft Microsoft deze tijd geschikt gevonden om zijn nieuwste creaties te presenteren: vier computerprogramma's geschikt voor gebruik op school door leerlingen. Het eerste programma, Microsoft Shared Computers Toolkit, kan worden gebruikt op de openbare computers op scholen. Deze toolkit bevat programma's voor extra beveiligingslagen, zoals een systeem waarbij de computer in oorspronkelijke staat hersteld wordt zodra een gebruiker uitlogt. Het tweede programma, Learning Essentials for Microsoft Office, voorziet Word, Excel en PowerPoint van extra sjablonen, woordenboeken met vertaalmogelijkheid en handleidingen voor het uitvoeren van verschillende type schoolopdrachten. De software wordt deze maand in de winkels verwacht. Scholen die meedoen aan Microsoft's Academic Volume Licensing-programma mogen het product zonder extra aanschafkosten gebruiken.

Microsoft Student 2006Het derde programma, Microsoft Student 2006, is een verzameling van sjablonen en handleidingen gericht op gebruik door studenten. Het bevat ook een softwarematige grafische calculator met functies voor 3D-grafieken en wetenschappelijke bewerkingen. Het vierde programma is de online versie van MSN Encarta. Op basis van abonnementen kunnen scholen en universiteiten toegang krijgen tot dit systeem. Microsoft hoopt dit programma in augustus beschikbaar te stellen. Scholieren en studenten gebruiken steeds vaker computers voor hun opdrachten en scholen en universiteiten worden gestimuleerd om ICT-voorzieningen te creëren. In Amerika wordt er per jaar vijf miljard dollar door scholen uitgegeven aan computertechnologie. Microsoft hoopt met deze softwarepakketten een ingang te krijgen in deze markt.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Tweakers
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS