VirusAlert.nl logo
  23 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
MCAFEE INTRODUCEERT NIEUWE E-MAILBEVEILIGING
Rubriek:
Virussen
Datum:
30 augustus 2005
Bron:
(c) 2005, VirusAlert
Bericht:

Secure messaging service van McAfee en Postini verlaagt kosten en werkdruk

Amsterdam, 30 augustus 2005 - McAfee introduceert een nieuwe oplossing voor complete e-mailbeveiliging voor de zakelijke markt: McAfee® Secure Messaging Service for Small Businesses en McAfee Secure Messaging Service for Enterprises. Bij deze oplossing is een flexibele toepassing van de business rules mogelijk en wordt de werklast voor het beheren en beveiligen van e-mailsystemen verlaagd.

De Secure Messaging Services beschermen het gehele e-mailverkeer onmiddellijk en automatisch tegen spam, phishing, virussen, inhoudelijk bedenkelijke e-mailberichten, Denial of Service- en Directory Harvest-aanvallen. De service biedt veilig e-mailverkeer met behoud van volledige privacy. Omdat elke gebruiker zijn eigen filterprofielen en quarantaineregels kan opstellen, wordt minder beroep gedaan op systeembeheerfuncties. Het aanschaffen, installeren en onderhouden van hard- en software is overbodig. Zodat de oplossing kosteneffectief is, continuïteitsverhogend werkt en daardoor de productiviteit bevordert.
Riskante en ongewenste e-mails worden tegengehouden voordat ze de kans krijgen tot het bedrijfsnetwerk door te dringen.

Met de nieuwe oplossing van McAfee kunnen organisaties hun eigen infrastructurele voorzieningen reduceren om spam, virussen en andere dreigingen direct aan de grenzen van het netwerk tegen te houden. De Secure Messaging Services Spam plaatst mails die met virussen zijn geïnfecteerd in quarantaine voordat ze het netwerk kunnen binnendringen. Zodat het inkomende netwerkverkeer in extreme gevallen met zo'n zeventig tot tachtig procent wordt teruggebracht. Door de flexibele, naar eigen inzicht aan te passen spam-instellingen en de mogelijkheden van 'whitelisting' en 'blacklisting'
kan elke gebruiker zelf het verschil bepalen tussen legitieme mail en ongewenste berichten.

De McAfee Secure Messaging Services worden centraal beheerd via een internet-portal, zodat alle functies op het gebied van quarantainebeleid, gebruikers en aanpassingen van algemene regels vanaf elke locatie 24 x 7 beschikbaar zijn. Via datzelfde portal zijn ook diverse rapportages mogelijk, waardoor op elk gewenst moment de beveiligingsstatus van het e-mailsysteem van de organisatie kan worden gecontroleerd.

De McAfee Secure Messaging Services zijn gebaseerd op het gepatenteerde en onderscheiden Postini Perimeter Manager® productaanbod. Secure Content Management bestaat uit McAfee® Secure Messaging Services(tm) voor grote ondernemingen. Voor MKB-bedrijven uit McAfee® WebShield®, McAfee® GroupShield®, McAfee® SecurityShield(tm), McAfee® SpamKiller en McAfee® PortalShield(tm). Het is een complete combinatie van beheerde en niet-beheerde oplossingen voor bescherming van netwerk, applicatie- en e-mailservers. De service wordt via het internationale netwerk van distributeurs en wederverkopers aangeboden, zodat ook zij hun klanten beter kunnen bedienen, kostenefficiënt te werk kunnen gaan en vaste bronnen van terugkerende inkomsten kunnen creëren.

Beschikbaarheid
De McAfee Secure Messaging Services zijn vanaf 30 augustus 2005 wereldwijd beschikbaar bij McAfee en de channel partners van McAfee. Meer informatie is te vinden op www.mcafee.com.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
McAfee
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS