VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Microsoft krijgt feedback van hackers op Internet Explorer 7
Rubriek:
Hackers en Incidenten
Datum:
1 oktober 2005
Bron:
(c) 2005, VirusAlert
Bericht:

Microsoft heeft tijdens de "Hack in the Box Security Conferentie" in Kuala Lumpur waardevolle feedback op haar nieuwe browser gekregen, zo heeft de softwaregigant laten weten. "Dit is de eerste keer dat we een produkt voor de release presenteren en feedback krijgen" zegt Tony Chor van Microsoft.

De aanwezige hackers, of security gemeenschap zoals de softwaregigant het publiek noemt, was erg positief over de nieuwe security features, gaf waardevolle feedback en stelde zinvolle vragen.

"Deze gemeenschap is een goede bron van informatie waar we nog geen gebruik van hebben gemaakt. aldus Chor, die verder liet weten dat Microsoft in het verleden een vijandige relatie met de hacking gemeenschap had opgebouwd, maar dat dit niet werkte. "Het maakte hen boos en wij profiteerden niet van hun passie en expertise".

Een van de nieuwe security features in IE7 is dat het standaard in de veiligere "Protected Mode" draait, waarbij gebruikers minder privileges hebben. In protected mode worden alle pakketten en downloads in de "temporary Internet files" map geplaatst, zodat malware niet zomaar op de hardeschijf geplaatst kan worden. Bestanden in deze map worden door Windows als "gevaarlijk" behandeld en hebben geen rechten om zichzelf te verplaatsen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Security.nl
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS