VirusAlert.nl logo
  16 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Belangrijk bericht als u Mijn Postbank.nl
Rubriek:
Virussen
Datum:
11 oktober 2005
Bron:
(c) 2005, VirusAlert
Bericht:

Sommige mensen hebben op 11 oktober 2005 een Nederlandstalige e-mail ontvangen die van Postbank afkomstig lijkt te zijn. Hierin wordt gevraagd om op een link te klikken en gebruikersnaam, wachtwoord en TAN-codes van Mijn Postbank.nl in te vullen. Deze e-mail komt NIET van Postbank.

Mijn Postbank.nl is strikt persoonlijk. Medewerkers van Postbank zullen daarom nooit naar uw gebruikersnaam, wachtwoord, activeringscode of TAN-codes vragen. Niet via e-mail, telefoon of op welke andere manier dan ook.

Voorbeeld valse e-mail:

Heeft u deze e-mail ontvangen? Dan kunt u het volgende doen:

Als u niet op deze e-mail hebt gereageerd, is er niets aan de hand. Uw gegevens zijn nog steeds veilig. U kunt, als u dat wilt, natuurlijk altijd uw gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen.
Als u wel op de link in de e-mail hebt geklikt en uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevuld, dan moet u direct uw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Dit doet u als volgt:
Log in op Mijn Postbank.nl op de volgende manier: vul in de bovenbalk van uw browser www.postbank.nl in. Klik op 'log in' onder 'internetbankieren via Mijn Postbank.nl'.
Controleer of u de juiste url hebt, u ziet deze in de bovenbalk van uw internetbrowser. Voor Mijn Postbank.nl is de url: https://www.p3.postbank.nl/sesam/... en wijzig uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Neem daarna contact op met Postbank, telefonisch op 0900 1958 (10 cent per minuut) of via het e-mailadres postbank@postbank.nl om het voorval te melden. U wordt verder geholpen door één van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Postbank
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS