VirusAlert.nl logo
  24 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Seminar Security in het MKB, aandacht voor veilig zakendoen
Rubriek:
Virussen
Datum:
28 november 2005
Bron:
(c) 2005, VirusAlert
Bericht:

Via VirusAlert zijn een aantal vrijkaarten beschikbaar, zie hieronder.

Iedere MKB'er weet dat de koppeling met internet niet zonder risico's is.
De beveiliging van de digitale voordeur is bij de meeste bedrijven in het MKB echter onvoldoende geregeld. Klantgegevens en offertes die in verkeerde handen vallen en systemen die als gevolg van een hack of virus een paar dagen uit de lucht zijn, zijn reële risico’s.
En hoe gaat u om met het verlies van digitale gegevens na een brand?

Hoever moeten de maatregelen echter gaan? Wat is het minimale? Wat zijn de eerste uitgangspunten? Waar kan het MKB terecht voor hulp, adviezen en gereedschappen?

Tijdens het seminar ‘Security in het MKB’ dat Security Plaza op 7 december organiseert zal onder leiding van dagvoorzitter Ernst Oud (Deloitte) de praktijk in beschouwing genomen worden.

Managers en systeembeheerders van middelgrote bedrijven in Nederland worden in een middag voorgelicht en bijgepraat over de voornaamste dreigingen en verdedigingsstrategieën. We laten een aantal (schokkende) praktijkvoorbeelden horen en tevens zal er een aantal demonstraties te zien zijn met betrekking tot het hacken en beveiligen van (draadloze) netwerken.

De onderwerpen zijn onder andere:
- Veilig online zakendoen
- Security awareness scan
- E-mail security
- Veilige PC omgeving
- Business recovery
- Beveiliging van draadloze netwerken

Voor meer informatie, een up-to-date programma-overzicht en inschrijven kunt u tevens kijken op;
website MediaPlaza

Gratis toegang
Virusalert.nl geeft kosteloos 20 kaarten voor het seminar ‘Security in het MKB’ weg aan de eerste 20 mensen die een e-mail met hun naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar lydia.schrier@mediaplaza.nl sturen.


P.s.: tijdens de informatiemarkt is er een contest waarbij er een demonstratie is van het veilig opzetten van draadloze netwerken. Deelnemers kunnen hun laptops meenemen, want degene die een van de wireless netwerken als eerste hackt, wint een digitale camera ter waarde van 200,- euro. Deelnemers die de draadloze netwerken kunnen zien, winnen een aantal ludieke prijzen.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS