VirusAlert.nl logo
  24 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Nieuwe Panda ActiveScan Pro 1.50.00 voorzien van TruPreventâ„¢ Technologie
Rubriek:
Beveiligingssoftware
Datum:
19 december 2005
Bron:
(c) 2005, VirusAlert
Bericht:

Panda Software lanceert de nieuwe versie 1.50.00 van Panda ActiveScan Pro. Deze online oplossing is nu nog krachtiger en gebruiksvriendelijker. Het programma verwijdert alle bekende en onbekende internetbedreigingen.

Panda ActiveScan Pro is immers bewapend met de befaamde TruPreventTM Technologie die onbekende bedreigingen stopt, zonder daarvoor updates nodig te hebben. De oplossing is in staat te controleren of uw computer een zombie is in dienst van hackers. Verder countert ze de effecten van aanvallen en elimineert onbekende spyware.


Panda ActiveScan Pro geeft de mogelijkheid om shortcuts te installeren op de desktop, de quickstart bar, het startmenu of de browser toolbar, wat de gebruiksvriendelijkheid een duwtje in de rug geeft. Gebruikers kunnen potentieel gevaarlijke applicaties definiëren zodat hackers de pas worden afgesneden. De oplossing voert zijn taken enkel uit wanneer de gebruiker daarom vraagt. Installatie van software is dan ook niet nodig. Enkel een download van enkele ActiveX controls is noodzakelijk. Dankzij de SmartClean2 technology herstelt Panda ActiveScan Pro het systeem naar de status zoals die was voor de aanval. Dit voorkomt bijkomende schade aan onder andere registry entries, etc.

Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
website: Pandasoftware
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS