VirusAlert.nl logo
  20 februari 2019 Blog | Virusscanner vergelijken | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | contact
Titel:
Microsoft kondigt Family Safety Settings aan
Rubriek:
Beveiligingssoftware
Datum:
15 maart 2006
Bron:
(c) 2006, VirusAlert
Bericht:

Microsoft denkt in de zomer klaar te zijn met het ontwikkelen van software waarbij ouders toezicht over het internetbezoek van hun kinderen kunnen uitoefenen. Onder de naam 'Windows Live Family Safe Settings' werkt het softwarebedrijf aan een product waarmee delen van het internet en van de computer afgeschermd kunnen worden voor bepaalde gebruikers. In de eerste versie van het programma zal het mogelijk zijn online op inhoud te filteren en een logbestand op te vragen van de bezochte websites. Hiermee kunnen ouders controle uit oefenen over de contactpersonen die in Windows Live Mail en Windows Live Messenger worden toegevoegd. Daarnaast is het mogelijk de toegang tot de zogenaamde Spaceste te beperken met betrekking tot bepaalde personen.


Volgens productmanager Alan Packer zijn de Windows Live Family Safety Settings geen alternatief voor, maar een aanvulling op de 'parental control'-technologie in Windows Vista. Met Windows Live Family Safety Settings betreedt Microsoft een marktsegment waar tot op heden bedrijven als SafeBrowse en SurfControl actief zijn, met respectievelijk de programma's Safe Eyes en CyberPatrol. Ruim de helft van de Amerikaanse gezinnen met tieners maakt gebruik van filtersoftware, zo valt te lezen in een onderzoek van het Pew Internet and American Life Project.
Reactie plaatsen, log dan hier in
Link:
Microsoft
Advertentie:


 Reacties op dit bericht:
Er zijn nog geen reacties.

 Uw reactie:
U bent niet ingelogd dus kunt niet reageren op dit bericht.


© 2001-2019 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/Privacy Virusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing

Black Friday Nederland 2018

Wil je ook de beste electronica aanbiedingen tijdens black friday deals 2018? Neem dan een kijkje op blackfridaydeals.nu. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief zodat je niets misloopt op 23 november 2018!

RSS