Virus Alert Blog

Laatste blogs

Een dierenverzekering voor de hond afsluiten of niet?

Een dierenverzekering voor de hond afsluiten of niet? Een hond in huis brengt vreugde en gezelligheid, maar je hebt ook de verplichting om goed voor je hond te zorgen. Je moet een hond meerdere malen per dag uitlaten, voeding kopen, zijn vacht en gebit verzorgen en zijn nagels knippen. Daarnaast breng je regelmatig een bezoekje aan de dierenarts om ervoor te zorgen dat je hond alle benodigde vaccinaties heeft. Je dient je hond te ontwormen en preventief anti-vlooienmiddelen toe te dienen. Dit allemaal bij elkaar is al een maandelijkse kostenpost op zich en dan is er nog niets geks aan de hand.

Honden zorgverzekering afsluiten

Je hond kan altijd een keer ziek worden, een ongeval krijgen of last krijgen van ouderdomskwalen. Naast je vaste maandelijkse kosten, krijg je dan ook nog eens te maken met extra dierenartskosten. Van deze bedragen kun je erg schrikken. Als je hond een ongeval krijgt en direct geholpen moet worden, kunnen deze kosten oplopen tot wel 3000 euro. Het inslikken van een satéprikkertje kan een rekening van 1200 euro betekenen. Als je geen geld hebt om dit direct te kunnen betalen, is het raadzaam om een hondenverzekering voor hond af te sluiten. Benieuwd naar hoe het afsluiten van een hondenverzekering werkt? Er zijn veel websites over hondenverzekeringen. Op Tinki vind je meer informatie over hondenverzekeringen.

De rekeningen van de dierenarts

Als je hond echt iets ernstigs mankeert, kun je moedeloos worden van al die dierenartsrekeningen. Je wilt hét beste voor je hond, dus je probeert hem te altijd helpen. Dierenartsen stimuleren het afsluiten van een honden zorgverzekering, omdat zij in de praktijk genoeg baasjes tegenkomen die maar nauwelijks de operatiekosten kunnen ophoesten. Het is natuurlijk als baasje hard te verkroppen, wanneer je door financiële onmogelijkheden, je lieve hond niet kunt helpen. Het afsluiten van een goede hondenverzekering, waarover je op Tinki.nl meer informatie kunt lezen, geeft het geruststellende gevoel dat je altijd je hond kunt helpen.

 

Bekijk bericht

Virus verwijderen op afstand

Iedereen heeft er weleens mee te maken gehad: een virus op de computer. En zo’n virus kan behoorlijk veel schade aanrichten. Het kan bijvoorbeeld uw wachtwoorden en bankgegevens stelen of SPAM-mail versturen naar al uw contacten. Ook kan een virus toegang verschaffen aan derden die ongemerkt in uw computer kunnen rondneuzen en zo alles van u te weten komen. Het vervelende is dat de virussen vaak zo hardnekkig zijn dat u er met een standaard virusscanner niet uitkomt om het virus echt te verwijderen. En dat maakt dat u beter de hulp kunt inroepen van een deskundige.

Hulp op afstand
Virussen zijn echt vervelend en kunnen veel (blijvende) schade aanrichten. Het is absoluut noodzakelijk dat deze zo snel mogelijk en natuurlijk zo goed mogelijk van uw pc worden verwijderd. Maar waar vindt u op korte termijn iemand die u van het virus afhelpt? Het liefst niet te prijzig en ook nog dicht in de buurt. Als u geen computerdeskundige in de buurt hebt dan is de PC Hulplijn echt iets voor u. Bij PC Hulplijn worden al uw virussen op afstand verwijderd. Het team van PC Hulplijn bestaat uit zeer ervaren computerdeskundigen die via het programma ‘Teamviewer’ met u mee kijken en direct en definitief het virus verwijderen van uw computer.

Hoe werkt dat virus verwijderen?
Alle werkzaamheden worden dus geheel op afstand verricht. U hoeft zelf bijna niks te doen, behalve meekijken. Nadat het virus verwijderd is, zal de pc minstens één keer opnieuw worden opgestart. Daarnaast zullen de beveiligingsinstellingen voor u worden gecontroleerd om te voorkomen dat nieuwe virussen makkelijk de pc kunnen binnendringen. Met een laatste scan wordt er gekeken of het virus werkelijk weg is zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw pc. Een virus verwijderen is echt nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een virusvrije computer
Als u voortaan ongestoord wilt werken en computerhulp wilt inschakelen wanneer u dat nodig hebt, dan is PC Hulplijn de oplossing voor u. Op hun website vindt u alle informatie die u nodig hebt, van software-updates tot virus verwijderen en nog veel meer.
https://www.pchulplijn.nl

Bekijk bericht

Computerhulp voor ouderen

Al jaren is de computer een essentieel onderdeel van het regelen van bankzaken, aangiftes doen bij de belastingdienst, maken van afspraken bij de gemeente en natuurlijk nog honderden andere belangrijke dingen.

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om al je zaakjes te regelen zonder gebruik te maken van een computer en internet. Veel ouderen vallen hierdoor in een gat, omdat de technologie ervoor zorgt dat niets geregeld kan worden zonder het hebben van een e-mailadres en online aanwezigheid.

Veel mensen verbazen zich hierover, want waarom zijn de ouderen niet meegegaan met hun tijd vragen ze zich af. Als je kritisch kijkt naar de afgelopen 25 jaar – de tijd waarin internet bestaat – dan zie dat de wereld snel is ontwikkeld en dat dit te danken is aan het internet. Je kan geen kantoor binnenlopen zonder dat het volstaat met computers. Bijna ieder huishouden bezit wel een computer. Als je geen computer hebt dan zijn er bibliotheken of internetcafés waar je terecht kan.

Het is natuurlijk zo dat het internet snel verandert. Als je een paar maanden niet op het internet zit dan zijn er zo weer 10 nieuwe social media kanalen bijgekomen en veranderingen doorgebracht in de social media kanalen die je al wel kende. Daarnaast kan het ook zo maar zijn dat Microsoft of je browser veranderingen heeft doorgevoerd waardoor een oudere het weer moet leren gebruiken.

Mocht je een oudere kennen die (nog) niet handig is met de computer of het internet dan is er natuurlijk meer dan genoeg hulp te vinden! Het meest belangrijke voordat een oudere op het internet op onderzoek gaat is het inlichten over cyber crime en hoe phishing e-mails te herkennen zijn. Met name ouderen worden vaak slachtoffer van deze praktijken omdat ze niet weten dat spam een veel voorkomend onderdeel van het dagelijkse internet is.

Na het voorlichten over spam en alle uitingen daarvan is het het handigste om te beginnen met een Microsoft training. Hierin worden alle onderdelen zoals Excel en Word uitgelegd. Ook kan eventueel Outlook en Acces hieraan worden toegevoegd. Door het volgen van een cursus Word of Excel kunnen ouderen hun boekhouding bijhouden en brieven schrijven en printen. De basics en de voordelen van een computer zijn dan duidelijk voor de persoon in kwestie.

Daarna kunnen langzaamaan het gebruiken van internet en belangrijke social media kanalen worden uitgelegd. De meest belangrijke hierbij is Facebook aangezien hier meerdere generaties van lid zijn. Een oma of opa kan zo met kinderen en kleinkinderen communiceren.

Het blijkt ook dat ouderen graag online games doen zoals poker of puzzels maken. Zoek hiervoor sites uit die zo weinig mogelijk spam hebben en installeer indien nodig een ad-blocker zodat ouderen daar geen last van hebben.

Mochten ouderen na het volgen van een cursus Excel graag hun eigen gang willen gaan dan kan dat natuurlijk. Voor verdere vragen zijn er meerdere instanties met zogenaamde ‘web uren’ waarbij mensen hulp kunnen krijgen. Het is lastig voor ouderen om te beginnen met het gebruiken van een computer of internet maar zeker niet onmogelijk!

Bekijk bericht

Hoger in Google komen

U heeft een onderneming en bent zich bewust dat online marketing niet meer weg te denken is uit uw online marketing strategie? Hoger scoren in Google is dan één van de marketing technieken waar u tegenaan zult lopen. U heeft een mooie website laten bouwen, maar ontvangt vrijwel geen bezoekers op uw website, uw website is dan vrijwel nutteloos te noemen. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen op uw website zult u hoger vindbaar worden in Google, maar hoe werkt dit precies en op welke zoektermen moet u de zoekmachine campagne nou inzetten? In dit artikel probeer ik u een stapje op weg te helpen om een goede start te maken binnen de grote wereld van zoekmachine optimalisatie met als doel hoger te gaan scoren in Google met uw website.

Website optimaliseren

Om hoger in Google gevonden te worden is als eerste van belang dat uw website in de ogen van Google goed is geoptimaliseerd. Dit wil zeggen dat uw website zowel technisch als inhoudelijk goed ingericht moet zijn op zoektermen waarop u beter gevonden wenst te worden. Voordat we hierop verder gaan zal ik u proberen uit te leggen hoe u de juiste zoektermen kiest voor uw campagne. Bij het kiezen van uw zoektermen is het van belang dat u zoektermen kiest waar uw klanten op zullen zoeken om uw diensten of producten aan te schaffen. Wanneer u Giant fietsen verkoopt is het handig om zoektermen als ”giant heren fiets kopen”, ”giant dames fiets kopen” te kiezen als zoektermen en niet te gaan voor zoektermen als ”fiets kopen”. Op zoektermen als ”fiets”, ”fiets kopen” etc word uiteraard veel op gezocht binnen Google, echter zijn dit zeer algemene zoektermen waarop een laag conversie percentage plaats vind. Tevens is de concurrentie hierin erg hoog en zal het enige tijd in beslag nemen voordat u resultaat gaat boeken.

Maatwerk linkbuilding

Zodra uw zoektermen bekend zijn is het noodzaak om op uw website deze zoektermen terug te laten komen. Het is verstandig om hiervoor een tekst op uw website te plaatsen en op deze pagina alles in te richten op dit zoekterm. Dit noemen we ook wel een landingspagina. Zorg dat deze pagina volledig is ingericht op uw zoekterm. Denk hierbij aan beeldmateriaal, uw inhoud en meta gegevens zoals website titel en omschrijving.

Autoriteit opbouwen

Nadat u de zoektermen heeft gekozen en uw website relevant voor Google heeft ingericht is het van belang om de autoriteit van uw website te verhogen. Dit kunt u doen door extern verwijzingen te maken naar uw website. Dit kan zijn op social media, bedrijvengidsen, startpagina’s, gastblogs, forums, etc. etc. Dit proces noemen we ook wel linkbuilding. Dit is een proces waarin veel tijd en energie gaat zitten. U kunt namelijk niet zomaar overal een link plaatsen en niet elke webmaster of website eigenaar is bereid om naar uw website te vermelden. Linkbuilding word dan ook vaak uitbesteed aan professionals. Mocht u toch zelf aan de slag willen gaan met linkbuilding dan kunt u onderstaande punten hierbij gebruiken.

  1. Zorg dat uw vermelding op een relevante locatie staat.
  2. Zorg dat de websites waar u een vermelding maakt een zo hoog mogelijke autoriteit heeft.
  3. Zorg voor voldoende variatie in linkterm (anchor) en linkvorm.
  4. Plaats links naar verschillende pagina’s van uw website en niet alleen naar uw homepage.
  5. Plaats de vermeldingen gelijkmatig en niet allemaal in één keer.

Bij Linkbuilding moet je je aan de Google richtlijnen houden, dit wordt ook wel White Hat Linkbuilding genoemd.

Ik hoop dat u wat aan dit artikel heeft gehad, en zelf aan de slag kunt gaan met het optimaliseren van uw website. Mijn naam is Jasper Gunsing, mocht u nog vragen hebben over zoekmachine optimalisatie dan kunt u aller tijden contact met mij opzoeken.

Bekijk bericht

Stedentrip New York ;The City That Never Sleeps

New York City, ook wel The Big Apple, is de grootste stad van de Verenigde Staten. Het is een stad die je minstens één keer in je leven gezien moet hebben. De stad heeft een aantal prachtige gebouwen, interessante monumenten en het nachtleven is waanzinnig. Wat moet je allemaal gezien hebben tijdens je stedentrip New York? Je leest het in dit artikel.

Bezienswaardigheden in New York

Er zijn verschillende leuke bezienswaardigheden in New York. Met de New York Pass heb je toegang tot meer dan 70 attracties, waaronder het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building.

Het Vrijheidsbeeld

Het ‘’Statue of Liberty’’ is een door Frankrijk geschonken beeld dat dateert uit 1886. Je kunt vanaf Battery Park een veerboot naar het Vrijheidsbeeld nemen. Eenmaal aangekomen kun je het Vrijheidsbeeld van dichtbij aanschouwen. Je kunt er ook inklimmen, maar dan moet je wel 354 treden beklimmen. Je dient wel van te voren een ticket te kopen.

Empire State Building

Het Empire State Building is ruim 100 verdiepingen hoog. Het was van 1931 tot 1971 de hoogste toren ter wereld. Op de 86e verdieping heb je vanaf het buitendek een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt ook naar het dak, op de 102e verdieping, om van binnenuit het uitzicht van de stad te bewonderen. Je kunt er het beste op het einde van de middag heen gaan, want dan kun je genieten van de zonsondergang.

Statue Of Liberty

Times Square

Times Square, ook wel de binnenstad van New York, is het culturele centrum dat volgestampt is met billboards en neonverlichting. Vlak na zonsondergang kun je ook hier heerlijk genieten. Je kunt prachtige foto’s maken, maar je kunt ook genieten van heerlijk eten.

Times Square

Central Park

Central Park is een groot park in het centrum van de stad. Het park heeft een oppervlakte van ruim 340 hectare en wordt altijd drukbezocht. Het is vooral leuk voor kinderen, omdat je er ook een dierentuin hebt en een leuke speeltuin.

Yankee Stadium

Sportliefhebbers mogen het niet links laten liggen: Yankee Stadium. Dit wereldberoemde stadion is prachtig van binnen en van buiten. Je kunt er onder andere een tour boeken, eten in het restaurant of winkelen.

Fifth Avenue

Indien je toch liever gaat shoppen kun je naar Fifth Avenue. Je vindt hier grote winkeletalages met bekende zaken, waaronder Saks, Tiffany en Versace. Nabij het shopping-paradijs vind je overigens ook de Empire State Building.
Wanneer ga jij op stedentrip naar New York? Bij goedkoperondreis.com kan dat al vanaf Euro 494,-, inclusief vlucht en hotel. Meer informatie op : goedkope rondreis.

Bekijk bericht

Virusscanner op je router en via de provider

Een virus op je computer kan het meest vervelende zijn wat een computer eigenaar kan overkomen. Een virus kan ook nog eens zeer hardnekkig zijn en zelfs je hele computer laten crashen. Daarom zou het ideaal zijn als je, voordat een virus je computer bereikt, hij gedetecteerd wordt. Daarmee creëer je een dubbele verdedigingslinie en is je computer nog beter beschermd. Het fijne is dat dit al bestaat, in dit artikel daarom welke router dit al heeft en wat je verder kan doen om je computer en laptop te beschermen.

ASUS Router

ASUS heeft een router gemaakt die naast zes antennes, en dus een waanzinnig bereik heeft, ook een virusscanner bevat. Deze virusscanner heet AiProtecion Trend Micro en werkt als volgt: het beschermt de gateway tijdens actief gebruik tegen onveilige dingen. Dit doet het samen met WRS en DPI die je constant beschermen tegen gevaarlijke sites. Daarnaast heb je ook minder last van cyberdreiging, denk hierbij aan dingen als schadelijke websites, malware of überhaupt zwakheden in het systeem. Dat is niet alles, als jouw netwerk te maken krijgt met cyberdreiging of als er verdacht gedrag wordt vertoond dan krijg je een waarschuwing. Op deze manier ben je extra goed beschermt en het virus meestal een stap voor.

Bescherming van providers

Verschillende providers in Nederland hebben hun eigen veiligheidspakket. Providers die dit aanbieden zijn: KPN, Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL en Caiway. Beniewd welke van deze providers beschikbaar is op jouw adres? Maar een internet vergelijking!

KPN

KPN biedt KPN Veilig. Het zorgt ervoor dat jouw computer beschermt is tegen pop-ups, virussen en spyware.Het spreekt wellicht voor zich dat er een virusscanner in het pakket zit en het zogenaamde Veilig Browsen dat beschermt tegen websites die jouw persoonlijke gegevens willen stelen of die malware willen verspreiden. Dat is niet het enige wat je krijgt bij KPN Veilig, je krijgt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om ouderlijk toezicht te installeren, dan worden websites en resultaten gescand op seks, geweld en grof taalgebruik. Helemaal handig; je kan wanneer je je toestel kwijt bent of als hij gestolen is traceren! Op afstand kan je zelfs dingen vergrendelen of verwijderen.

Veiligheid is niet alleen een schone computer, het is ook een gevoel. Vervelende en/of ongewenste belletjes kunnen aan een onveilig gevoel een grote bijdrage leveren. Daar hebben ze bij KPN ook aan gedacht, je kan namelijk nummers blokkeren in je bel geschiedenis en in je contactenlijst.

Vanaf 1 juli zit KPN Veilig standaard bij jouw pakket!

Telfort

Telfort heeft net als moederbedrijf KPN een veiligheidspakket genaamd Telfort Veilig. Hierbij zit ook een antivirus en een anti-spam programma, hierdoor kan je bijvoorbeeld veilig internetbankieren en zijn al jouw belangrijke gegevens goed beschermt. Het wordt ook goed beschermt doordat er een firewall bij zit, die ervoor zorgt dat indringers geweerd worden van je internetverbinding. Net als bij KPN Veilig heeft Telfort Veilig het zogenaamde Browsing Protection, jouw persoonsgegevens zijn dus goed beveiligt.

Telfort Veilig kan je installeren op 3 apparaten, op pc’s, laptops, tablets of smartphones. Je een maand een soort proeftijd, na die maand mag je het dagelijks opzeggen. Per maand kost het €5,-.

Ziggo

Ziggo geeft bij ieder pakket altijd Internetbeveiliging Basis. Dit is een product van F-secure, het kan virussen herkennen en verwijdert ze dan automatisch. Doordat ze het standaard bij ieder pakket doen bieden ze het gratis aan.

Als je je computer en gegevens liever nog strenger beveiligt hebt dan kan je kiezen voor Internetbeveiliging Uitgebreid van F-secure. Dan worden 3 pc’s beschermt tegen virussen en spyware. Het kost €3,95 per maand is ook maandelijks opzegbaar.

Tele2

Bij Tele2 heet hun beschermingspakket Veilig Internet en dit krijg je de eerste vijf maanden gratis als je het aanschaft.

Met dit pakket kan je 3 pc’s online bescherming bieden. Net als bij Telfort en KPN houdt dit pakket ook in dat er een anti-viruspakket, Browsing Protection en ouderlijk toezicht.

Het zit niet standaard bij een internetpakket en is maandelijks opzegbaar. Het kost maandelijks €4,-.

XS4ALL

Net als Ziggo heeft XS4ALL standaard F-secure beveiliging bij al hun internetpakketten. Het zorgt ervoor dat jouw inloggegevens niet gestolen kunnen worden of dat cybercriminelen een sessie overnemen. Anders dan bij Ziggo heeft XS4ALL geen upgrade mogelijkheid voor het veiligheidspakket, ze bieden al het optimale aan.

Caiway

Caiway heeft 3 verschillende veiligheidspakketten genaamd Veilig Internet 1, Veilig Internet 3 en Veilig Internet 6. Ze geven op hun site niet weer wat dit precies inhoudt maar wel geven ze de prijzen weer. Veilig Internet 1 kost €2,50 per maand en is de eerste twee maanden gratis. Veilig Internet 3 kost €5,- per maand en Veilig Internet 6 kost €7,50 per maand. Als je een pakket wilt afsluiten bij Caiway en geïnteresseerd bent in een extra veiligheidspakket dan is het handigst om persoonlijk contact met hen op te nemen om zo te kijken welke het beste bij jou past.

Bekijk bericht

Welke internet browser is de beste?

Welke internet browser is de beste? Als je deze vraag stelt op een feestje heeft iedereen er wel een mening over. Uiteindelijk wordt je er niet veel wijzer van. Het heeft meer zin om te kijken hoe jij zelf internet gebruikt, en daar de browser bij kiest. Heb jij veel eisen als het gaat om internet browsers? Of gebruik je gewoon de browser die er standaard op zit? Vroeger werd Internet Explorer het meest gebruikt maar tegenwoordig is er veel meer keuze. Welke internet browser moet je nu kiezen? Het is niet zo dat één browser het beste is. Zoals gezegd, dit ligt vooral aan jouw wensen en gebruik. Elke browser heeft zo zijn eigen voordelen.

De meestgebruikte internet browsers

Microsoft Edge

Microsoft Edge is de opvolger van Internet Explorer. Internet Explorer is nog steeds te gebruiken maar de standaard browser voor Windows 10 is Microsoft Edge geworden. Dit is ook het enige besturingssysteem waar het te gebruiken is. Microsoft Edge heeft een aantal nieuwe functies ten opzichte van Internet Explorer. Zo kun je notities of aantekeningen op elke pagina maken. Ook is er een leesweergave waarbij je het scherm zo kan instellen dat het comfortabel is om te lezen en er geen afleiding in beeld is.

Safari

Dit is de internetbrowser van Apple en staat standaard geïnstalleerd op het besturingssysteem OS X en iOS. Safari is alleen bij Apple-producten te gebruiken. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden met Apple-apparaten. Zo worden je tabbladen onthouden met iCloud en kan je de webpagina’s op elk apparaat openen. Ook is het mogelijk om filmpjes van je internetpagina op een groter scherm af te spelen via Apple TV.

Mozilla Firefox

Firefox is niet ontwikkeld door een bedrijf in tegenstelling tot de andere internetbrowsers. Het wordt ook wel een open source project genoemd en is niet aan een bepaald besturingssysteem verbonden. Hierdoor kun je Firefox op je mobiel, tablet en computer gebruiken. Met Sync worden al je tabbladen, wachtwoorden en bladwijzers onthouden en kun je op elk apparaat openen. Je moet er wel voor zorgen dat je dan op elk apparaat de nieuwste versie van Firefox geïnstalleerd hebt.

Google Chrome

Chrome is de internetbrowser van Google en wordt wereldwijd het meest gebruikt. De browser staat bekend om zijn gebruiksgemak en snelheid. Daarnaast zitten er weinig menu’s of knoppen en zijn er geen overbodige functies. Daarom wordt Chrome ook wel een minimalistische browser genoemd. Hierdoor is het soms lastig om instellingen aan te passen omdat deze niet meteen te vinden zijn. De browser is geschikt voor alle besturingssystemen, ook op mobiele schermen.

Opera

Deze browser is ontwikkeld door Opera Software ASA. Dit is een Noors internetbedrijf. Opera is op alle besturingssystemen te gebruiken, ook op consoles en smartphones. De browser heeft niet een heel groot aandeel vergeleken met andere internet browsers. Dit betekent echter niet dat de browser ook minder goed werkt.

Vergelijking internetbrowsers

De internetbrowsers  vertonen natuurlijk ook overeenkomsten. Onderstaande eigenschappen kun je tegenwoordig praktisch van alle internetbrowsers verwachten.

Uitbreidingen internet browser

Een internet browser is uit te breiden met zogenaamde Add-ons. Zo voeg je extra mogelijkheden toe aan je browser. Een Add-on is bij elke browser toe te passen. Alleen de ene browser biedt hierin meer mogelijkheden dan een ander. Voorbeelden hiervan zijn bepaalde thema’s die je kan toevoegen of een extensie om advertenties te blokkeren. Dit wordt ook wel een AdBlock genoemd. Zodra je een browser gedownload hebt, check dan de mogelijkheden als je dit belangrijk vindt.

Privacy internet browser

Een internet browser is op een privémodus in te stellen. Zo worden er geen gegevens opgeslagen bij de geschiedenis van je browser. Elke browser heeft deze mogelijkheid maar gebruiken er verschillende termen voor zoals Incognitovenster of Privénavigatie.

Beveiliging internet browser

Bij nieuwe updates wordt de beveiliging van de browser ook verbeterd. Als het bijvoorbeeld gaat om internetbankieren, is de beveiliging van browser zeker van belang. Tegenwoordig zit er nog weinig verschil in de beveiliging van browsers. Bij alle browsers zijn er functies waarbij je wordt beschermt tegen schadelijke websites. Een voorbeeld hiervan is een melding als je op een website komt die verdacht wordt van phishing.

Ouderlijk toezicht op internet

Het is mogelijk om als ouder toezicht te houden op het internetgebruik van je kind. Bij de meeste browsers kan je toegang tot bepaalde sites blokkeren en alleen door een wachtwoord in te voeren kan je deze sites bezoeken. Ook internetproviders hebben mogelijkheden voor ouderlijk toezicht op internet. Misschien heeft jouw provider hier ook wel mogelijkheden in.

Welke internet browser is de beste?

Elke browser heeft zo zijn voor- en nadelen. Internet browsers zijn makkelijk te downloaden en ook net zo snel weer te verwijderen. Je kunt dus gemakkelijk een browser downloaden om te kijken of die aan jouw wensen voldoet. Zelf testen is het devies. Sommige sites werken beter op populaire internetbrowsers, dat kan een reden zijn om die te kiezen.  Snel internet kan soms van invloed zijn op een goedwerkende browser. Last van traag internet? Lees dan deze tips om je internetsnelheid te verbeteren. Of kijk op onze vergelijkingspagina voor verschillende internetabonnementen.

Bekijk bericht

Weather Widget

Op Weather-Widget.com kun je een widget downloaden die je gemakkelijk op je website kunt toevoegen. In deze weather-widget staan verschillende opties. Je kunt namelijk zelf kiezen voor welke plaatsen je de Weather Widget genereert. Als je bijvoorbeeld een bedrijf in Amsterdam hebt is het handig om het weer van Amsterdam te tonen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen of je het weer van 2, 4 of 6 willekeurige tijdstippen laat zien. Zo kun je dus bijvoorbeeld het weer van vanavond, morgenochtend, morgenavond en de dagen erna tonen. Er is bovendien ook nog een optie om een map te tonen met de Weather Widget.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 10.56.34

Bekijk bericht

Wilt u ook VirusAlert.nl steunen met een advertentie? Dat kan hier.