Virus Alert Blog

Laatste blogs

Is jouw smart-tv wel goed beveiligd?

Smart TV

Je laptop, tablet en smartphone heb je waarschijnlijk heel goed beschermd tegen virussen en spyware. Je verandert regelmatig je wachtwoorden. Misschien heb je ook de camera op je laptop afgeplakt. Maar hoe zit het eigenlijk met je smart-tv? Heb je die wel beveiligd?

Handige apps
Steeds meer mensen kiezen voor een smart-tv. Zo’n tv is natuurlijk ideaal als je graag tv wilt kijken via internet, naar bijvoorbeeld Netflix, YouTube en RTL XL of zelfs Facebook. In de fabriek zijn er al allerlei leuke en handige apps op geïnstalleerd. Ook foto’s en eigen filmpjes kijken was nog nooit zo eenvoudig: je zet ze op een USB-stick en plugt die gewoon in de tv. Al die dingen zijn mogelijk met een smart-tv, omdat deze is verbonden met internet. Hartstikke handig natuurlijk, maar precies daar schuilt ook het gevaar.

Oeps, gehackt!
Veel mensen beseffen niet hoe kwetsbaar een smart-tv eigenlijk is. Dit komt niet alleen doordat de tv is verbonden met internet, maar ook door de microfoon, camera en USB-poorten. Hierdoor hebben hackers het steeds vaker gemunt op smart-tv’s. Denk je dat het bij jouw tv wel meevalt? Het blijkt dat vrijwel alle smart-tv’s vrij eenvoudig gehackt kunnen worden. Als je televisie gehackt is, kan de schermvergrendeling geactiveerd worden. Om je tv weer te kunnen gebruiken, moet je geld betalen. Ook kan een hacker willekeurige YouTube-filmpjes afspelen of je tv harder of zachter zetten. Een ander gevaar is dat criminelen via je smart-tv bij de rest van de apparaten kunnen komen, dus bij je laptop en smartphone. Dan kunnen ze dus je bankgegevens en andere gevoelige data verzamelen. Bespioneren is zelfs mogelijk.

Bescherm je smart-tv
Er kunnen ook virussen en malware op je smart-tv terechtkomen. Gelukkig kun je zelf dingen doen om je smart-tv beter te beveiligen en zo de risico’s te beperken. Voor je smart-tv is er een applicatie die je gratis kunt downloaden in de Google Play store. Doe het vandaag nog, installeer hem meteen en je smart-tv is beschermd tegen allerlei nare dingen. Deze app heet ESET Smart TV Security en beschermt je televisie tegen onder andere malware. Dankzij anti-ransomware is de kans dat hackers je scherm vergrendelen een stuk kleiner. Ook worden met deze app andere apparaten en USB-sticks die verbonden zijn met je smart-tv gescand op virussen en malware.

Alles-in-1-pakket
Dus waar wacht je nog op? Beveilig je televisie. Verder is het slim om smartphones, tablets en computers die zijn aangesloten op hetzelfde netwerk, extra goed te beveiligen. Dat kan met speciale beveiligingsapps en virusscanners. Ook deze kun je eenvoudig en gratis downloaden. Daarnaast bieden veel providers van televisie en internet virusscanners aan, soms gratis en soms tegen een gering bedrag. Ben je op zoek naar een aanbieder voor een alles in 1 pakket voor internet en televisie? Check dan meteen hoe de beveiliging van je verbindingen en apparaten geregeld is. Dan zit je voortaan een stuk relaxter op de bank.

Bekijk bericht

Shop Slim en Lees Reviews

Af en toe wordt je bedonderd waar je bijstaat. Vooral bij online shoppen kan dit het geval zijn. Het jurkje staat op de website zo ontzettend leuk bij het model maar als het binnenkomt dan valt het als een zoutzak of er zitten zelfs al wat draadjes los. Of er zitten bij het ontvangen van je smartphone al krassen op het beeldscherm en de webshop geeft helemaal niet thuis. Daarom is het handig om eerst reviews te lezen over een bepaalde webwinkel. NederlandReview heeft hier de mogelijkheid voor. Maar wat doen zijn precies? En wat heb je er als (potentiële) klant van een bedrijf aan al die reviews om NederlandReview? Wij informeren je daar graag over.

Shoppen Reviews

Wat Is NederlandReview?NederlandReview is een website waar reviews kunnen worden geplaatst. Er zijn vele verschillende bedrijven op de website geplaatst waar klanten van allerlei webshops en andere winkels reviews kunnen achterlaten. De reviews zijn allemaal echt en worden niet door de mensen van NederlandReview verwijderd of aangepast alleen omdat iemand toevallig negatief is over een sportwinkel of kledingwinkel. Alle meningen mogen worden geuit zolang dat op een nette manier en met respect gebeurt.

Wat Heb Je Aan ReviewsStel, je bent op zoek naar een paar nieuwe sneakers of een leuk jurkje voor dat feest. Dan kun je eens kijken tussen de kledingwebshops op NederlandReview om te zien welke bedrijven er hoog aangeschreven worden door klanten van een bedrijf. Je kunt er cijfers van een elektronicawinkel zien om te kijken of die echt de beste optie is om een laptop of tablet bij te kopen. Maar je kunt ook specifiek op zoek gaan naar een bepaalde hobbywinkel of feestwinkel om te zien wat het algemene oordeel over die webshop is. En dan kun je in de reviews zelf de persoonlijke verhalen lezen van mensen die ervaring hebben met een bepaalde woonwinkel of speelgoedzaak.

Waarom Reviews Lezen?En waarom zou je nou al die reviews lezen, vraag je je af? Het voorkomt dat je jouw computer koopt bij een winkel waar al vele andere mensen door zijn opgelicht. Je kunt zien of de bezorgservice van een cosmeticawinkel de make-up wel binnen de beloofde bezorgperiode kwam bezorgen of dat ze er juist erg lang op hebben moeten wachten. Ook vertellen klanten wat er gebeurde toen er iets mis was met het hondenspeeltje of kattenvoer dat de dierenwinkel heeft opgestuurd. Hebben ze die bewuste klant toen wel of juist niet geholpen? En stond die klantenservice van die babywinkel de ouders wel vriendelijk te woord en hadden ze advies en raad betreft het juiste boxspeeltje of babypakje? Kortom: door reviews te lezen weet je waar je aan toebent als je een bepaalde gadgetwinkel of boekhandel bezoekt.

Zelf Reviews SchrijvenNederlandReview geeft je ook de kans om zelf een review achter te laten. Mocht dat mooie boek een beschadigde kaft hebben terwijl de klantenservice van de boekwinkel niet van plan was je tegemoet te komen, dan kun je dat anderen laten weten zodat ze niet de fout maken ook daar hun boeken te bestellen. En je kunt op die manier anderen waarschuwen voor slechte kledingzaken die slechte kwaliteit kleding verkoopt. Op die manier kunnen klanten elkaar dus helpen om de beste webwinkels eruit te vissen en de slechte te ontwijken. Dus wees verstandig en lees eerst reviews voordat je een webshop bezoekt.

Bekijk bericht

Waar is een VPN allemaal goed voor?

Je hoort de term VPN steeds vaker vallen, maar wat is zo’n Virtual Private Network precies? Simpel gezegd, is het een externe server voor je internetverkeer. Door daar gebruik van te maken worden jouw sporen op het internet versleuteld. Je activiteiten zijn verborgen, net als je identiteit en je locatie. Privacy is fijn; niet iedereen hoeft te weten wat jij doet op het internet. Maar er zijn nog meer redenen waarom een VPN bijzonder handig kan zijn.

Anoniem downloaden

Het gratis downloaden van torrents met content waar copyright op zit, zoals films, tv-series en muziek, mag eigenlijk niet meer. Maar je wilt toch je favoriete Amerikaanse serie zo snel mogelijk nadat deze daar uitgezonden is kunnen zien in Nederland. En voor in het vliegtuig en op vakantie is het leuk om wat vermaak op je smartphone, tablet of laptop te hebben. Door je IP-adres is echter te achterhalen waar je bent, dus de kans dat je een keer tegen de lamp loopt is aanwezig. Met een VPN kan dit niet meer.

Overal tv en Netflix kijken

Misschien doe je wel helemaal niet aan illegaal downloaden. Wellicht betaal je maandelijks om thuis Fox Sports te kunnen zien, of je hebt een abonnement op Netflix. Misschien ben je actief gebruiker van apps waarmee je gemiste programma’s kunt terugkijken. Daar wil je op vakantie misschien ook wel gebruik van kunnen maken. Maar bij aankomst op bestemming, vermeldt de app dat de content niet bekeken mag worden in de regio waarin je bent. Dan zou het fijn zijn als de app

‘denkt’ dat je in Nederland bent. Dat kan een VPN voor je doen, waardoor je wel naar je live voetbalwedstrijd kunt kijken. Ook gemiste uitzendingen en Netflix-content kun je dan gewoon bekijken.

Veilig op openbare wifi

Openbare wifi is fijn als je bijvoorbeeld video’s wilt streamen of uploaden. Vooral buiten de EU is het welkom, omdat je dan vaak niet voor een redelijk bedrag gebruik kunt maken van je mobiele dataverbinding. Gelukkig komen die openbare netwerken er meer en meer. Al is dat niet zonder nadelen. De veiligheid op zo’n open netwerk is verre van gegarandeerd. Elke andere gebruiker van het netwerk zou jouw internetverkeer kunnen onderscheppen en er zijn gang mee gaan. Log je in op je app voor mobiel bankieren, dan geef je informatie prijs die een ander kan gebruiken om je bankrekening te plunderen. Je kunt gehackt worden en je persoonlijke gegevens staan op de tocht. Helaas is dit niet slechts meer een theorie, maar gebeurt het echt. Met behulp van een VPN wordt je internetverkeer versleuteld, waardoor het niet meer uitgelezen en misbruikt kan worden.

Niet gratis

Er bestaan verschillende VPN-services, zoals ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost VPN en Private Internet Access. Geen van deze varianten is (écht) gratis, helaas. Het kost je een paar euro per maand, maar voor dat geld kun je het maximale uit je internet halen zonder het risico te lopen gehackt te worden of betrapt te worden op illegaal downloaden. Meer informatie over VPN’s vind je op VPNgids.nl.

Bekijk bericht

Tips voor een beter wifisignaal

Wifi Signaal

Bijna ieder huishouden heeft tegenwoordig wel wifi. Veel apparaten zijn via dit draadloze netwerk met het wereldwijde web verbonden. In de toekomst kan wifi ook een belangrijke rol gaan spelen in het zogenaamde internet der dingen. Ook de koelkast, de vriezer en de wasmachine worden dan via wifi op het internet aangesloten en zijn zo op afstand te bedienen. Een goed wifinetwerk is dus onontbeerlijk. Helaas zijn er bij veel mensen problemen met de snelheid van de wifi: het internet is erg traag of het signaal valt constant weg. Dit kan erg vervelend zijn, zeker als je net met iets belangrijks bezig bent. Overigens kan je ook traag internet hebben als de wifi wel goed is, maar dan komt dat door andere zaken. Er zijn gelukkig allerlei manieren om het wifisignaal in huis te verbeteren. Er zijn oplossingen die een investering vereisen, maar ook zonder kosten te maken kan je zorgen voor een beter en sterker wifisignaal.

Wifi

In een wifinetwerk wordt een internetverbinding gecreëerd door data te versturen tussen een wifirouter en een ontvanger, bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Dit gebeurt door middel van straling. De twee belangrijkste stralingsfrequenties zijn de 5 Gigahertz en 2,4 Gigahertz frequentie. Deze twee frequenties hebben hun eigen voordelen. Hoe hoger namelijk de frequentie, hoe hoger de internetsnelheid. Maar een hogere frequentie heeft een kleinere reikwijdte. Wifi van 5 GHz komt dus minder goed door obstakels heen. Een verbinding via wifi zorgt eigenlijk voor heel goedkoop internet, omdat je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt internetten. Dit in tegenstelling tot mobiel internet, waarbij je maar een beperkt aantal MB’s hebt.

Wifi reikwijdte verbeteren

Als je merkt dat het wifisignaal niet overal in huis goed genoeg is om fatsoenlijk te kunnen internetten, kun je een wifiversterker aanschaffen. Dit is een makkelijk te installeren apparaatje dat je in het stopcontact kunt steken. De versterker pikt het zwakke wifisignaal op en zendt het weer krachtig uit. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je de versterker niet zover van de router installeert dat ook de versterker bijna geen signaal meer oppikt. Het beste kun je de versterker installeren midden tussen je wifirouter en de plaats in huis waar je een beter signaal wilt.

Wifi uit het stopcontact

Een relatief nieuwe manier om het wifisignaal overal in huis te verbeteren, is een internetverbinding via het elektriciteitsnetwerk. Je sluit dan je router met een speciale kabel aan op het stopcontact. Vervolgens stop je in iedere ruimte een kastje in het stopcontact die dan via de koperdraden in stroomkabels in verbinding staat met de router. Dit kastje kan vanaf daar een wifisignaal uitzenden. Hierdoor heb je in alle ruimtes met zo’n kastje een prima wifisignaal.

Betere wifi zonder kosten

De aanschaf van bovenstaande oplossingen brengt natuurlijk kosten met zich mee. Maar ook zonder kosten te maken kan je de wifi in huis al flink verbeteren. Zo is een eerste stap het centraal positioneren van je wifirouter. Hierdoor heb je de grootste kans op wifi in alle ruimtes. Sommige routers geven de mogelijkheid om de frequentie van het wifisignaal te wijzigen. Als je deze op 5 GHz zet (i.p.v. 2,4 GHz) heb je minder kans op verstoringen van andere wifi netwerken die vaak op 2,4 GHz staan. Zo krijg je dus een stabieler signaal. Ook het aan- en uitzetten van je router kan al zorgen voor een sterker signaal.

Bekijk bericht

Verschillende oorzaken van traag internet

Oorzaak traag internet

Iedereen heeft thuis weleens last van traag internet. Vaak zijn dat de huishoudens die vrij afgelegen liggen en daardoor nog geen snelle internetkabel naar hun huis hebben. Maar zelfs huishoudens met snel internet, kunnen last hebben van een trage verbinding. Dit kan aan de internetprovider liggen, maar het kan ook met je eigen computer te maken hebben. Een aantal oorzaken van traag internet worden in dit artikel behandeld.

Spyware

Spyware is de software die alle handelingen die je doet op je computer vastlegt en doorstuurt naar externe partijen. Je wordt dus eigenlijk bespioneerd op je eigen computer. Vaak zit er spyware op illegaal gedownloade programma’s. Deze spyware moet al de verzamelde data versturen naar een externe partijen en hiervoor is internet nodig. Als de spyware al een groot deel van je internetverbinding bezet houdt, is je internet trager dan normaal. Je kunt spyware verwijderen met verschillende antivirusprogramma’s die ook scannen op spyware. Het verwijderen van spyware zou dus voor een snellere internetverbinding moeten zorgen.

Virussen

Een computervirus probeert zich, net als een echt virus, zoveel mogelijk te verspreiden. Het virus kan zich bijvoorbeeld verspreiden door ongewenst veel e-mails te versturen naar andere e-mailadressen uit je adresboek. Door het versturen van deze e-mails, gebruikt het virus een groot deel van het vermogen van je internetverbinding. Het internet wordt op deze manier langzamer en het duurt langer voordat een website reageert. Om te voorkomen dat je een virus op je computer krijgt, is het belangrijk dat je nooit zomaar onbekende e-mails opent. Ook het installeren van een antivirusprogramma vermindert de kans op een virus aanzienlijk.

Werkgeheugen

Als je op de computer een website opent, wordt de inhoud daarvan tijdelijk opgeslagen in het werkgeheugen. Dit werkgeheugen is meestal maar van beperkte grootte. Als je meerdere programma’s open hebt staan wanneer je gaat internetten, kan het zo zijn dat je werkgeheugen vol komt te zitten. Hierdoor kunnen de websites niet meer laden. Je kunt op een pc altijd het programma taakbeheer gebruiken om te kijken hoeveel procent van het werkgeheugen vol zit. Vervolgens kun je alle programma’s die je eigenlijk niet gebruikt gewoon beëindigen.

Pieken

Soms lijkt de internetverbinding traag doordat een website niet goed laadt. Dit kan ook aan laadtijd van de website zelf liggen.  Daarnaast kan het als een bepaalde website in de publiciteit staat, zomaar zo zijn dat er veel meer mensen tegelijkertijd deze site willen bezoeken. Als dat de server van deze website dat niet aankan, laadt de website extra traag. Lokaal kan de internetverbinding ook trager worden, als er veel mensen bij jou uit de buurt tegelijk op internet gaan. De internetkabel die dan naar je wijk toeloopt heeft dan zijn maximale snelheid bereikt. Iedereen in de buurt heeft dan last van een trage internetverbinding.

De internetprovider

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je provider je een lage internetsnelheid aanbiedt. Je kunt dit vaak alleen veranderen door over te stappen naar een andere internetprovider. Je kunt online met handige tools internet vergelijken op basis van jouw voorkeuren. Op deze manier krijg je vaak sneller internet tegen een lagere prijs.

Bekijk bericht

5 bijzondere designs

Een haard, of het nou een houthaard, gashaard of elektrische haard is, brengt niet alleen sfeer in jouw woning, maar is ook een echte eyecatcher in jouw interieur! De ene haard is nog opvallender dan de ander. Speciaal voor jou hebben we de 5 bijzonderste haarden die Haardenexpert aanbiedt onder elkaar gezet.

Jotul F 100

De Jotul F 100 is een kleine houtkachel met bijzondere details. Zo is de zijkant voorzien van een sierlijke opdruk en ook de kachelruit is versierd met mooie bogen. De pootjes van de haard zijn subtiel waardoor de haard niet grof oogt. Ook het handvat heeft een barokke vorm, waar de sierlijkheid vanaf straalt. Kies je voor de Jotul F 100, dan kies je voor details en een sierlijk ‘meubel’.

Jotul F100

Faber Opti-Virtual 360

De elektrische haard Faber Opti-Virtual 360 is een compleet andere haard dan de Jotul F 100. De sfeerhaard heeft een modern en speels design met een warm vuurbeeld die wordt gecreëerd door de Opti-Virtual techniek. De haard is net een kunstwerk en is daarom een opvallende verschijning in jouw interieur!

Faber Opti-Virtual 360

Faber The Buzz Corten

Het bekende merk Faber maakt naast gashaarden voor binnen ook leuke buitenhaarden. De Faber The Buzz Corten is een verrijdbare gasgestookte buitenhaard met een roestige uitstraling. De haard heeft van drie kanten glas, waardoor je van drie kanten kunt genieten van het vuurbeeld. De haard is leverbaar op aardgas en op propaangas. De haard is voorzien van wieltjes, waardoor hij gemakkelijk van de ene naar de andere plek verplaatst kan worden.

Faber The Buzz Corten

Dovre Sense 203GA

De Dovre Sense 203GA is een elegante gashaard met een moderne afwerking en ronde lijnen. De haard heeft een driezijdig vuurzicht waardoor je van drie kanten kunt genieten van de spelende vlammen. De haard is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Dovre Sense 203GA

Dovre Brut 100

De Dovre Brut 100 is een vrijstaande houtkachel met een rank postuur en een hoge ruit. De haard past uitstekend in een industrieel interieur door de stoere details. De haard is beschikbaar in het zwart en geëmailleerd wit. Daarnaast is de haard beschikbaar met korte en lange poten.

Dovre Brut 100

https://www.haardenexpert.nl/houtkachels/dovre-brut-100.html

Bekijk bericht

Problemen bij het vinden van een huurwoning

Soorten conflicten met je huisbaas

Het komt vast wel eens voor dat je een onenigheid krijgt met je huisbaas over bepaalde zaken wanneer je al een tijdje in zijn huurwoning bent gesetteld. Dit kan
bijvoorbeeld gaan over slecht onderhoud of achterstallige betalingen. In ergere
gevallen kan het zelfs leiden tot een conflict waarbij juridisch advies en het huurrecht
komt kijken. In het huurrecht zijn de wettelijke rechten en plichten van zowel de
huurder als verhuurder vastgelegd. De regels in de wet zijn algemene regels waar
elke partij zich aan moet houden, mits er geen afwijkende regels gelden. Verder
gaan kun je in dit artikel lezen waar je allemaal een conflict met je huisbaas over kan
krijgen en wat je eventueel eraan kunt doen.
Zo is er bij een conflict over een plotselinge huurverhoging sprake van bepaalde
regels. Je moet bijvoorbeeld twee maanden van te voren schriftelijk ingelicht worden
over de huurverhoging. Of je moet de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken
voor de datum van de nieuwe huurprijs. Een andere regel betreft dat huur slechts
een keer per jaar verhoogd mag worden. Wanneer je denkt dat je huisbaas zich niet
aan deze regels houdt leg dit dan eerst voor bij hem. Wanneer hij niets doet met
jouw bezwaren of het niet met je eens is, dan kan je ook naar de rechtbank gaan.

Hiernaast kan het zo zijn dat je een onenigheid krijgt over overnamekosten. Er kan
bijvoorbeeld een conflict ontstaan wanneer je het niet eens bent met de hoogte van
de overnamekosten die een verhuurder vraagt. Soms worden er namelijk woningen
of kamers verhuurd inclusief de inboedel. Dit is dezelfde die de door de huisbaas is
geplaatst of die de vorige huurder heeft achtergelaten. De huisbaas kan voor deze
spullen overnamekosten vragen. Je bent nooit verplicht om de inboedel van een
vorige huurder over te nemen. Spullen en voorzieningen die vastzitten aan de
woning en die de waarde van de woning verhogen, moeten opgenomen worden in de
huurprijs.

Er zijn diverse huurwoning ervaring websites. Het is handig hierop een kijkje te nemen als je benieuwd bent naar ervaringen van andere op huurwoning websites. Lees bijvoorbeeld over de ervaringen op Huurexpert of Huurstunt.nl Reviews. Duizenden ervaringen zijn er te vinden op Huurwoningervaringen.nl

Onenigheid over andere zaken

Verder is het nog mogelijk dat je onenigheid krijgt over de borg. Dit bedrag dat de
huurder van jou eist krijg je pas terug aan het einde van je huurperiode om ervoor te
zorgen dat je niet slordig met de woning van de huisbaas omgaat. Enkele belangrijke
punten wat betreft de borg zijn o.a. dat het niet hoger mag zijn dan drie keer de

maandelijkse huurprijs, dat het handig is om in een contract vast te laten leggen dat
je je borg terugkrijgt binnen een maand nadat je weer door verhuisd bent en dat je
het beste kan betalen via een overboeking aangezien je dan bewijs hebt dat je je
borg hebt betaald. Wanneer je verhuist en de verhuurder wil jou de borg niet
teruggeven omdat er schade zou zijn aan de kamer, dan moet de verhuurder deze
schade kunnen aantonen. Mocht het zo zijn dat je zonder enige ernstige vorm van
schade aanrichten toch je borg niet terugkrijgt of slechts een klein deel dan is het
wederom mogelijk om naar de rechtbank te gaan.

Bekijk bericht

Veiliger internetten en online aankopen doen

Het internet wordt door veel mensen steeds onveiliger bevonden. Dit komt door de grote hoeveelheid verhalen over oplichting, scams en onbetrouwbare verkopers en webshops. Tegenwoordig zijn er namelijk veel meer mensen actief op het internet en wordt het daarom steeds lastiger om veilig op internet aankopen te doen. Gelukkig wordt er op dit gebied veel veranderd en verbeterd, waardoor mensen weer met een vertrouwd gevoel aankopen kunnen doen op het internet.

 

Doe je online aankopen met een credit card

Wanneer je online aankopen wilt doen, kun je dit het beste met een credit card doen. Het gebruik van een credit card geeft je namelijk extra voordelen, zoals de aankoop verzekering, internetgarantie en afleveringgaranties gelden voor de meeste credit cards, vaak geld dit niet voor de prepaid credit cards. Wanneer je dus je online aankopen doet met een credit card en je aankopen niet afgeleverd worden, kapot of beschadigd zijn of je slachtoffer geworden bent van online fraude krijg je je geld terug. Het is dus voordelig om je aankopen online te doen met een credit card en het geeft je ook een fijn en veiliger gevoel. Wil je meer informatie over de aanschaf van een credit card, kijk dan eens op credit-cardaanvragen.nl. Daar vind je alle informatie over het aanvragen van verschillende credit cards, de onderlinge verschillen en welkoms bonussen.

 

Aflevergarantie

Helaas worden niet alle aankopen even zorgvuldig afgeleverd bij jou als koper. Gelukkig geldt er voor de meeste credit cards een aflevergarantie. Dit houdt in dat wanneer een artikel niet juist wordt afgeleverd of helemaal niet wordt afgeleverd, jij niet voor de kosten opdraaid. De credit card maatschappij kan de aankoop dan terug draaien, waardoor de betaling wordt terug getrokken en jij als koper niets hoeft te betalen. Dit is alleen mogelik bij betalingen via een credit card en niet via Ideal. Wanneer je via Ideal betaald, zal de verkoper of webshop het geld handmatig moeten terug storten. Bij een credit card wordt het bedrag gereserveerd, waardoor het nog terug getrokken kan worden. Dit is dus een groot verschil met Ideal betalingen en maakt online winkelen met een credit card een stuk prettiger.

 

Aankoopverzekering

Voor de meeste credit cards geldt ook een aankoop verzekering. Hiermee zijn al je aankopen een aantal weken verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Ook dit is natuurlijk een groot voordeel van een betaling met een credit card.

 

Kijk of een website of webshop betrouwbaar is

Let er wel altijd op dat de webshop betrouwbaar is. Dit doe je in eerste instantie door naar de URL van de website te kijken. Wanneer de webshop veilig is, staat er een https voor de URL in plaats van http. De S staat voor een SSL veiligheids certificaat. Bij gebruik van een HTTPS certificaat, worden alle data die verstuurd worden versleuteld. Hierdoor wordt het voor fraudeurs en andere mensen die kwaad willen doen vrijwel onmogelijk om de verstuurde gegevens te achterhalen. De SSL cerificaten zijn niet te kopiëren omdat ze per domeinnaam worden uitgegeven.

HTTPS wordt voor alle doeleinden gebruikt waar je veilig gegevens uit wilt kunnen wisselen. Dit geldt dus voor webshops, internetbankieren, mails versturen en apps voor op je telefoon. Niet alleen de gegevens van jou als koper worden beveiligd oof de gegevens van de verkoper of webshop worden versleuteld en vervolgens weer veilig ontcijferd. Niemand wil natuurlijk dat zijn of haar gegevens gestolen worden en in verkeerde handen vallen. HTTPS is dus een veilige en versleutelde verbinding en daarmee kun je veilig internetten en betalen.

Bekijk bericht

Speel en win met online slots

Ben je op zoek naar online casinospellen die je direct online kunt spelen? Dan raden we je aan om slots te gaan spelen Dit zijn spellen die gebaseerd zijn op geluk en kansen. Wanneer je slots echter beter gebruikt dan kan jouw manier van spelen er ook voor zorgen dat je winkansen worden vergroot. Je kunt vandaag nog naar de website van https://www.allslotscasino.com surfen om slots te spelen. Op deze pagina lees je meer informatie.

Spelen bij All Slots Online Casino

All Slots Online Casino is de grootste website als het gaat om online slots. Op de website kom je namelijk meer dan 500 spellen tegen die bestaan uit video poker, casino war, craps, baccarat, roulette, blackjack en nog veel meer spellen. De website zorgt ervoor dat er iedere maand weer nieuwe spellen worden toegevoegd, zodat zelfs de dagelijks terugkerende bezoeker zich niet hoeft te vervelen.

De website maakt het je zo gemakkelijk mogelijk om de spellen te kunnen spelen. Er is namelijk een mogelijkheid om software te downloaden en direct alle spellen te spelen, maar je kan de spellen ook online direct spelen zonder daar eerst software voor te download. Het is ook mogelijk om de spellen op de smartphone en iedere soort tablet te spelen.

Wordt je nieuw lid bij de website? Dan wordt je hier direct al mee beloond zonder dat je ook maar een spel hebt gespeeld. Je krijgt namelijk een online pakket tot je beschikking waarbij je maar liefst tegoeden krijgt ter waarde van 1600 dollar. De echte loyale spelers kunnen een uitnodiging verwachten voor het VIP programma.

All Slots Online Casino staat bekend om de honderden slot spellen. Er zijn verschillende varianten van de spellen. Zo zijn er video slots, jackpot slots en slots met symbolen. Er zijn ook spellen beschikbaar waarbij je de mogelijkheid hebt om bij negen spellen op hetzelfde moment in te zetten. Bij verschillende spellen nemen er helden deel aan het spel en komen er actiefiguren in voor. Naast dat het leuk is dat je de kans hebt om geld te winnen is het spelen van de spellen al een ervaring op zich. Tot slot worden er regelmatig toernooien georganiseerd, waarbij je in multiplayer modus samen met andere online spelers kunt spelen.

Andere mogelijkheden

Naast de voorgaande website zijn er nog meer mogelijkheden om online casino spellen te spelen. Zo raden we je aan om te spelen via Unibet waar je o.a. geld kunt inzetten op sportwedstrijden. Het is ook mogelijk om Royal Vegas casino te spelen. Met de free spins casino Royal Vegas kun je gratis testen of je dit spel leuk vindt. Ben je geïnteresseerd in het spelen met een slot machine, maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Klik dan hier op deze link voor meer informatie over een Slot Machine. Je leest hier meer informatie over de geschiedenis van slot machine, de beschrijving, de werking ervan en de verschillende termen die erin naar voren komen worden uitgebreid beschreven.

Bekijk bericht

Een VPN voor veiliger internetten

Met het gebruik van een VPN verbinding weet je zeker dat je op een veiligere manier gebruik maakt van het internet. Met de verschillende VPN services maak je namelijk een beveiligde tunnel tussen jouw apparatuur (laptop, smartphone, tablet etc) en het internet.

Er zijn verschillende redenen om een VPN verbinding te gebruiken wanneer je jezelf op het internet begeeft. Hieronder vind je een lijstje met de meest gebruikte redenen:

  • Veilig op openbare wifi netwerken. Een wifi netwerk is relatief eenvoudig te hacken voor een kwaadwillende hacker. Zo is het eenvoudig om voor een hacker om de data die je verstuurt en ontvangt af te tappen.
  • Virussen en malware kunnen veel moeilijker je pc bereiken.
  • Betere bescherming van je privacy. Met een VPN verbinding kunnen advertentiebedrijven je minder goed volgen. Kan je internetprovider niet zien welke data je verstuurt en ontvangt. Daarnaast verander je je ip adres zodat niemand kan herleiden dat jij op een bepaalde website komt of bent geweest.
  • Geografische blokkades omzeilen. Sommige content is alleen te zien wanneer je jezelf binnen een bepaalde geografische locatie bevindt. Met een VPN kan je deze locatie faken door een andere ip adres aan te nemen.

Voor meer informatie over wat een VPN precies is en hoe deze werkt kun je kijken op wat is een VPN van vpndiensten.nl.

Hoe maak je een VPN verbinding

Er zijn verschillende aanbieders van VPN verbindingen, deze bieden tegen betaling de verbindingen en daarbij behorende software aan. Wanneer je een abonnement neemt op een VPN service krijg je dus de software die je nodig hebt om een VPN verbinding te maken.

Deze software is zo gemaakt dat deze verbinding kan maken met de VPN servers van de VPN service waar je een abonnement bij hebt. Dit klinkt heel lastig, maar met de bijgeleverde software is dit echt heel eenvoudig om te doen. Je selecteert simpelweg een locatie waar je verbinding mee wilt maken en klikt op “verbinden”. Vanaf dat moment is er een veilige VPN verbinding.

Betaalde of gratis VPN

Er zijn vpn diensten die hun service gratis aanbieden en aan de andere kant zijn er partijen die hun VPN service tegen betaling aanbieden. Een antivirus kopen is dus niet meer nodig. We zullen ten alle tijden aanraden om een betaalde VPN service te gebruiken. Dit heeft er mee te maken dat niks echt gratis is op internet. Je betaalt vaak op een andere manier, meestal met je persoonlijke gegevens die doorverkocht worden door de gratis VPN aanbieders.

Het advies is dan om je te oriënteren op de verschillende VPN services en daar de meest geschikte uit te kiezen. Op de pagina https://vpndiensten.nl/vpn-aanbieders/ vind je veel verschillende VPN aanbieders met uitgebreide reviews die de keuze aanzienlijk makkelijker maken.

Bekijk bericht

Het belang van een goede virusscanner voor bedrijven

Ben jij eigenaar van een bedrijf waar veel met computers gewerkt wordt? Dan heb je ongetwijfeld weleens te maken gehad met problemen met één van de computers. Het kan natuurlijk zo zijn dat een computer het om de één of andere reden begeeft, maar er zijn ook genoeg andere zaken die ervoor kunnen zorgen dat een computer niet meer werkt. Een van de grootste bedreigingen voor een computer is een virus. Veel ondernemers zijn zich echter niet bewust van het belang van goede beveiliging van een computer. Om ervoor te zorgen dat jouw onderneming geen risico loopt op gevaarlijke virussen, vertellen wij je hier wat het belang is van een goede virusscanner voor bedrijven.

Bescherm je computer
Een virusscanner is er in eerste instantie natuurlijk voor bedoeld om uw computer te beschermen tegen ongewenste ‘gasten’. Er zijn door de jaren heen tal van virussen ontstaan en deze kunnen nogal wat schade aanbrengen aan je computer. Wanneer je echter een goede virusscanner op je pc hebt staan, hoef je niet bang te zijn dat deze je computer beschadigen. Met behulp van een virusscan gaat een computer een stuk langer mee en daarnaast ben je ook nog eens een stuk minder geld kwijt aan reparatiekosten voor de schade die een virus veroorzaakt. Wanneer je geen virusscanner hebt, moet je computer namelijk om de haverklap naar de reparateur en dat kost je behoorlijk wat geld.

Van groot belang voor bestanden
Wanneer je computer eenmaal besmet is met een virus, is het lastig om hier weer vanaf te komen. In het begin heb je misschien nergens last van, maar op den duur kun je mogelijk bepaalde bestanden niet meer openen. Wanneer nagenoeg je hele bedrijf computergestuurd werkt, kan dit grote gevolgen hebben. Als bepaalde machines aangestuurd worden door een computer, werken deze mogelijk niet meer en daarnaast is het misschien niet meer mogelijk om bepaalde belangrijke bestanden te kunnen openen. Met behulp van een de juiste beveiliging blijven deze problemen je bespaard.

Hoge kosten
Wanneer je als freelancer werkt, kost het je niet veel geld om je computer te beveiligen met een virusscan. In dat geval hoef je waarschijnlijk maar een virusscanner voor één computer aan te schaffen. Indien jouw bedrijf echter enkele tientallen computers in gebruik heeft, kan het maar zo eens een behoorlijk investering worden. Dit kan jou mogelijk toch aan het twijfelen brengen. Doe dit niet, maar schaf gewoon virusscanners voor al je computers aan. Wanneer één of meerdere computers immers getroffen worden door een virus, zijn de kosten om dit te herstellen vele malen hoger dan het bedrag dat je moet betalen voor een virusscanner.

Wat is de juiste beveiliging voor een bedrijf?
Het is wat lastig om de juiste beveiliging voor een bedrijf te definiëren. Wanneer jij als zelfstandige werkt zonder personeel, heb je doorgaans voldoende aan een simpele, goedwerkende virusscanner. Dit is echter niet het geval wanneer de computers en machines van jouw onderneming aangesloten zijn op een server. Om te voorkomen dat er een virus in de server terechtkomt, is het zaak deze van de juiste beveiliging te voorzien. Een van de mogelijke bedrijven die je in dat geval in kunt schakelen is Bitdefender. Zij kunnen, naast het installeren van een virusscanner, voorkomen dat jouw onderneming slachtoffer wordt van cyberdreiging en ook de digitale infrastructuur beschermen. Als ondernemer is het dus ook van belang dat je kiest voor de juiste beveiliging. Doe je dit niet, dan kan dit maar zo een hele grote gevolgen hebben voor je bedrijf.

Bekijk bericht

Mobiele telefoon beschermen tegen virussen

De opkomst van mobiele telefoons in de wereld blijft enorm. Dit komt doordat de mens steeds afhankelijker word om mobiel te zijn. Het is al bijvoorbeeld van belang dat je Whatsapp nodig hebt om te communiceren met het werk of familie. Men komt tegenwoordig ook op Facebook, Instagram & Snapchat om te kunnen socialiseren. Deze apps worden meestal veilig gedownload. Het komt echter ook wel eens voor dat er verkeerde apps worden gedownload. Deze apps kunnen data van je telefoon hacken zoals mobiele nummers of zelfs je mobiele transacties. Om dit het best te voorkomen kun je erop letten dat een app download een verificatie teken heeft in de app store.

Antivirus programma’s voor mobiel

Een alternatief om te voorkomen is het gebruik van een Antivirus app. Er zijn ook all-in-one security & safety apps die je kunt downloaden. Zo kun je bijvoorbeeld met deze apps onnodige data van je telefoon verwijderen wanneer je data vol zit. Je kunt met deze apps ook je telefoon versnellen door onnodige programma’s die nog draaien op het achtergrond voor je te sluiten.

Antivirus programma’s vergelijken

Het best kun je op zoek gaan naar de juiste aanbieder voor jouw mobiel door eens te gaan zoeken op Antivirus vergelijken. Er zijn verschillende betrouwbare aanbieders zoals Norton, Bullguard, Bitdefender & Panda. Deze antivirus programma’s zorgen ervoor dat hackers de data van je telefoon niet kunnen tracken. Sommige programma’s die zorgen er namelijk zelfs voor dat je deze hack-able apps of sites niet kunt downloaden.

Bekijk bericht

Heeft mijn Mac een antivirusprogramma nodig?

Er wordt gezegd dat Mac computers immuun zijn voor virussen en andere vervelende zaken uit de Windows wereld. Toch, zeggen mijn Windows vrienden dat ik een antivirusprogramma ook op mijn Mac zou moeten installeren. Hebben ze gelijk, of kan ik zonder?

Mac computers zijn niet immuun voor virussen, Trojaanse paarden, backdoors, adware, spyware en andere kwaadaardige applicaties. Het feit is dat er nooit succesvolle virussen voor de Mac zomaar in het wild zijn verschenen, maar alleen binnen organisaties die onderzoek doen naar veiligheid.

Dat wil niet zeggen dat er nooit een virus zal worden gecreëerd die een Mac klein kan krijgen. Alleen, vanwege de natuur van Mac OS X en zijn veiligheidsmodel, wordt het een stuk moeilijker dan met Windows.

Veel Mac-gebruikers geloven dat ze veilig zijn van aanvallen omdat er, vandaag de dag, geen bekende virussen zijn gericht op de Mac omgeving.

Maar de Mac OS, de meegeleverde applicaties en de applicaties van derden hebben en zullen in de werkelijkheid beveiligingsproblemen blijven houden die een aanval mogelijk maken. Toch is het onwaarschijnlijk dat deze aanval van een echt virus zal komen. Maar, als je gegevens worden gewist en iemand toegang krijgt tot je persoonlijke gegevens of het gebruik blokkeert van je Mac of webpagina’s die je bezoekt manipuleert om advertentie-inkomsten te genereren, het zal je natuurlijk weinig schelen of het door een virus komt, of de aanval vanaf een website plaatsvindt, of het een Trojaans paard is die je zelf hebt helpen installeren. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit hoe dit gebeurt, je Mac blijft besmet met vervelende malware of adware.

Het gebruik van antivirus applicaties op je Mac

Dit brengt ons terug naar het begin, over het gebruik van antivirusprogramma’s op de Mac. Het juiste antwoord is “misschien”. In de werkelijkheid hangt het eigenlijk af van hoe en waar je je Mac computer gebruikt, maar laten we beginnen met waarom je een antivirusprogramma zou moeten gebruiken.

Antivirusprogramma’s bieden niet alleen bescherming tegen bekende virussen, maar ook tegen phishing, adware en spyware en ze hebben tools die kunnen voorkomen dat je Mac rotzooi oppikt als je op het web surft, of email bijlages opent en applicaties of extensies downloadt en andere items die malware kunnen bevatten.

Lijkt het je nu en goed idee om een veiligheidsapplicatie voor de Mac te gebruiken? Helaas presteren veel veiligheidsapplicaties voor de Mac, historisch gezien, vrij slecht. Ze zijn vaak niet veel meer dan Windows veiligheidsapplicaties die slecht naar de Mac omgeving geport zijn, met een uitgebreide lijst van op Windows gericht malware waarvan ze je kunnen beschermen, maar met bitter weinig of geen Mac malware in hun database. Daarom is het belangrijk om je
De beste mac virusscanner te installeren.

Verder is een prestatievermindering van je computer(s) ook mogelijk, vooral met veiligheidsapplicaties die op de achtergrond draaien en de snelheid van je Mac kunnen beïnvloeden.

Toch blijven er een paar goede redenen over om veiligheidsapplicaties met een Windows achtergrond te gebruiken. Het kan, bijvoorbeeld, je Windows gebruikende collega’s helpen beschermen, op kantoor maar ook thuis, daar waar gemengde computerplatformen in gebruik zijn. Dit is vooral van belang als je bestanden en email met anderen deelt over een netwerk.

Het is onwaarschijnlijk dat een virus je Mac met succes zal aanvallen. Toch is de kans dat je onbewust een email of een Excel spread met een virus naar je Windows gebruikende collega’s stuurt groot en misschien op een moment dat ze geen
antivirussoftware op hun computers hebben staan. Je kan beter voorbereid zijn op een mogelijke aanval dan het gevaar verwijderen nadat het gebeurd is (het is ook verstandig om je van je collega’s niet te vervreemden).

Bekijk bericht

Kwalitatief en betaalbaar animatie laten maken

Ben je op zoek naar een bedrijf voor hoogwaardige animatie? Dan ben je bij Donker Media in Eindhoven aan het juiste adres. Wij zijn een animatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van animatie video’s. In onze video’s zorgen wij ervoor dat complexe verhalen worden overgebracht naar korte en duidelijke verhalen door gebruik te maken van animatiefilmpjes. Hieronder lees je meer informatie over onze diensten en onze animatie studio.

Marketing met behulp van animatie

Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten met een leuk animatiefilmpje? Dat kun je aan ons team overlaten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf d.m.v. animatie in het kort wordt uitgelegd aan de klant. Onderzoek heeft laten zien dat het voor klanten leuker is om een animatiefilmpje te zien dan bijvoorbeeld een lap met tekst over je bedrijf te lezen. Met een animatiefilmpje kan een bericht op de juiste manier aan de klant worden overgebracht. Naast dat we jullie bedrijf in de schijnwerpers zetten is het ook interessant om een nieuw product of bepaalde diensten op de markt te introduceren.

Bij ons laat je animatie maken in verschillende vormen. Wij maken zowel 2D als 3D animatie, maar ook whiteboard animatie. Wij zorgen ervoor dat mensen met de animatie worden geïnformeerd, maar ook worden verrast en aangezet tot handeling. Tijdens een gesprek met een van onze medewerkers zorgen wij ervoor dat de boodschap in kaart wordt gebracht, zodat wij precies weten wat de bedoeling is met het animatiefilmpje. Wil je klanten slechts informeren over de werking van complexe producten of diensten? Dan raden we aan om te kiezen voor een explanimation video. Met een explanimation kan er informatie en uitleg worden gegeven over de werking van bepaalde diensten of producten. Het kan ook zijn dat je wilt dat klanten actie ondernemen na het bekijken van het filmpje. Onze mensen weten precies hoe zij een filmpje moeten maken die ervoor zorgt dat een klant overgaat op aankoop of contact opneemt.

De kracht van animatie

Wij geloven in de kracht van het gebruik van animatie om een verhaal over te brengen. Overigens hoeft het maken van animatie niet duur te zijn. Wij hanteren een efficiënte werkwijze waardoor wij de prijzen van onze diensten ook betaalbaar kunnen houden. Op deze manier kun je bij ons voor een schappelijke prijs animatie laten maken van topkwaliteit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die animatie voor jou kan bieden? Neem dan direct contact op met een van onze mensen of kom langs bij ons kantoor voor een heerlijke bak koffie. Wij zijn te vinden aan de Strijp-S in Eindhoven. Vooraf contact opnemen kan telefonisch via 040 744 02 52 of per mail via contact@donkermedia.nl. Het opvragen van een offerte is vrijblijvend en kan ook via onze website. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien je nog geen beeld hebt van onze producten dan raden we aan om een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je namelijk een portfolio met verschillende projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Bekijk bericht

Seidensticker overhemden

Seidensticker overhemden, dat zijn mooie en klassieke ontwerpen gecombineerd met een onovertroffen aandacht voor detail en afwerking. Seidensticker kan dan ook niet ontbreken in onze collectie overhemden en shirts voor mannen. Online overhemden kopen? Dan kun je op de Seidensticker-kwaliteit vertrouwen!

Bij Seidensticker vind je dan ook overhemden voor elk type man. Elk van de collecties onder het merk Seidensticker krijgt unieke eigenschappen en een unieke pasvorm mee. Die pasvormen droegen vroeger namen als Splendesto Regular, Schwarze Rose slim fit en Uno Super-Slim maar Seidensticker heeft beslist de meer klassieke benamingen Modern Fit, Regular Fit, Comfort Fit, Tailored Fit, Slim Fit en Ex-slim (extra sterk getailleerd) te gaan gebruiken. Dat zorgt ook voor minder verwarring bij klanten die Seidensticker misschien nog niet zo goed kennen.

Elke man vindt z’n keuze in de Seidensticker collectie overhemden

Reeds lange tijd een klinkende naam in Duitsland, en in de rest van Europa is Seidensticker ondertussen een internationaal bekend merk geworden. Dat komt natuurlijk door de echte klassiekers van het merk die al decennialang goed verkopen (Schwarze Rose!) maar het is ook een gevolg van een slimme strategie van dit modemerk.

Seidensticker ontwikkelde elke collectie zodanig dat ze een unieke eigenheid had maar zorgde er tegelijk voor dat veel verschillende types mannen zich comfortabel zouden kunnen kleden in elk van die verschillende collecties.

En dus kun je een Seidensticker overhemd dragen ook als je een borstomvang 40 hebt (108 cm) en net zo goed als je een strakkere slim fit zoekt (102 cm) of een extra slim fit (98 cm) en zelfs een ultra slim fit (94 cm). Je ziet het Seidensticker overhemden en shirts passen je altijd!

Kwaliteit en degelijkheid

Eén van de redenen dat zovele mannen fan zijn geworden van de Seidensticker-collecties is hun ongelooflijk goede naam als het gaat om duurzaamheid en kwaliteit. De overhemden en shirts van Seidensticker gaan niet enkel vele jaren en talloze wasbeurten lang mee zonder hun vorm en kleur te verliezen, ze scoren ook goed qua verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met andere woorden, overhemden van een vergelijkbare topkwaliteit worden door andere modemerken vaak vele malen duurder verkocht dan de Seidensticker overhemden.

Het gouden verleden van Seidensticker

Kledingfabrikant Seidensticker nam een groot risico door vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog z’n Duitse kledingfabriek te openen maar de gok bleek al snel geslaagd. In een mum van tijd groeide Seidensticker uit tot een begrip in de West-Europese modewereld. Met miljoenen mannen wereldwijd die zich soms of regelmatig in een Seidensticker shirt of hemd kleden om te gaan werken, uit te gaan en zaken te doen is Seidensticker echt een onuitwisbaar onderdeel van de mannelijke modecultuur geworden.

Nieuwe evoluties zijn ook steeds op te merken bij Seidensticker want de gouden traditie wordt regelmatig opgefrist met nieuwe ideeën. Zo wordt de zakelijke collectie overhemden (business overhemden) steeds meer uitgebreid terwijl de casual collectie overhemden van Seidensticker regelmatig op de kar van trendy vernieuwingen springt. Ook de strijkvrije overhemden van Seidensticker kennen een groeiend succes.

Van Rome tot New York

Seidensticker winkels tref je tegenwoordig in alle wereldsteden aan. Het is het ultieme bewijs dat dit klassieke merk voor heren overhemden een plaats aan de top veroverd heeft. Milaan, Rome, New York of Parijs, Seidensticker vind je overal!

Bekijk bericht

Een dierenverzekering voor de hond afsluiten of niet?

Een dierenverzekering voor de hond afsluiten of niet? Een hond in huis brengt vreugde en gezelligheid, maar je hebt ook de verplichting om goed voor je hond te zorgen. Je moet een hond meerdere malen per dag uitlaten, voeding kopen, zijn vacht en gebit verzorgen en zijn nagels knippen. Daarnaast breng je regelmatig een bezoekje aan de dierenarts om ervoor te zorgen dat je hond alle benodigde vaccinaties heeft. Je dient je hond te ontwormen en preventief anti-vlooienmiddelen toe te dienen. Dit allemaal bij elkaar is al een maandelijkse kostenpost op zich en dan is er nog niets geks aan de hand.

Honden zorgverzekering afsluiten

Je hond kan altijd een keer ziek worden, een ongeval krijgen of last krijgen van ouderdomskwalen. Naast je vaste maandelijkse kosten, krijg je dan ook nog eens te maken met extra dierenartskosten. Van deze bedragen kun je erg schrikken. Als je hond een ongeval krijgt en direct geholpen moet worden, kunnen deze kosten oplopen tot wel 3000 euro. Het inslikken van een satéprikkertje kan een rekening van 1200 euro betekenen. Als je geen geld hebt om dit direct te kunnen betalen, is het raadzaam om een hondenverzekering voor hond af te sluiten. Benieuwd naar hoe het afsluiten van een hondenverzekering werkt? Er zijn veel websites over hondenverzekeringen. Op Tinki vind je meer informatie over hondenverzekeringen.

De rekeningen van de dierenarts

Als je hond echt iets ernstigs mankeert, kun je moedeloos worden van al die dierenartsrekeningen. Je wilt hét beste voor je hond, dus je probeert hem te altijd helpen. Dierenartsen stimuleren het afsluiten van een honden zorgverzekering, omdat zij in de praktijk genoeg baasjes tegenkomen die maar nauwelijks de operatiekosten kunnen ophoesten. Het is natuurlijk als baasje hard te verkroppen, wanneer je door financiële onmogelijkheden, je lieve hond niet kunt helpen. Het afsluiten van een goede hondenverzekering, waarover je op Tinki.nl meer informatie kunt lezen, geeft het geruststellende gevoel dat je altijd je hond kunt helpen.

 

Bekijk bericht

Virus verwijderen op afstand

Iedereen heeft er weleens mee te maken gehad: een virus op de computer. En zo’n virus kan behoorlijk veel schade aanrichten. Het kan bijvoorbeeld uw wachtwoorden en bankgegevens stelen of SPAM-mail versturen naar al uw contacten. Ook kan een virus toegang verschaffen aan derden die ongemerkt in uw computer kunnen rondneuzen en zo alles van u te weten komen. Het vervelende is dat de virussen vaak zo hardnekkig zijn dat u er met een standaard virusscanner niet uitkomt om het virus echt te verwijderen. En dat maakt dat u beter de hulp kunt inroepen van een deskundige.

Hulp op afstand
Virussen zijn echt vervelend en kunnen veel (blijvende) schade aanrichten. Het is absoluut noodzakelijk dat deze zo snel mogelijk en natuurlijk zo goed mogelijk van uw pc worden verwijderd. Maar waar vindt u op korte termijn iemand die u van het virus afhelpt? Het liefst niet te prijzig en ook nog dicht in de buurt. Als u geen computerdeskundige in de buurt hebt dan is de PC Hulplijn echt iets voor u. Bij PC Hulplijn worden al uw virussen op afstand verwijderd. Het team van PC Hulplijn bestaat uit zeer ervaren computerdeskundigen die via het programma ‘Teamviewer’ met u mee kijken en direct en definitief het virus verwijderen van uw computer.

Hoe werkt dat virus verwijderen?
Alle werkzaamheden worden dus geheel op afstand verricht. U hoeft zelf bijna niks te doen, behalve meekijken. Nadat het virus verwijderd is, zal de pc minstens één keer opnieuw worden opgestart. Daarnaast zullen de beveiligingsinstellingen voor u worden gecontroleerd om te voorkomen dat nieuwe virussen makkelijk de pc kunnen binnendringen. Met een laatste scan wordt er gekeken of het virus werkelijk weg is zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw pc. Een virus verwijderen is echt nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een virusvrije computer
Als u voortaan ongestoord wilt werken en computerhulp wilt inschakelen wanneer u dat nodig hebt, dan is PC Hulplijn de oplossing voor u. Op hun website vindt u alle informatie die u nodig hebt, van software-updates tot virus verwijderen en nog veel meer.
https://www.pchulplijn.nl

Bekijk bericht

Computerhulp voor ouderen

Al jaren is de computer een essentieel onderdeel van het regelen van bankzaken, aangiftes doen bij de belastingdienst, maken van afspraken bij de gemeente en natuurlijk nog honderden andere belangrijke dingen.

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om al je zaakjes te regelen zonder gebruik te maken van een computer en internet. Veel ouderen vallen hierdoor in een gat, omdat de technologie ervoor zorgt dat niets geregeld kan worden zonder het hebben van een e-mailadres en online aanwezigheid.

Veel mensen verbazen zich hierover, want waarom zijn de ouderen niet meegegaan met hun tijd vragen ze zich af. Als je kritisch kijkt naar de afgelopen 25 jaar – de tijd waarin internet bestaat – dan zie dat de wereld snel is ontwikkeld en dat dit te danken is aan het internet. Je kan geen kantoor binnenlopen zonder dat het volstaat met computers. Bijna ieder huishouden bezit wel een computer. Als je geen computer hebt dan zijn er bibliotheken of internetcafés waar je terecht kan.

Het is natuurlijk zo dat het internet snel verandert. Als je een paar maanden niet op het internet zit dan zijn er zo weer 10 nieuwe social media kanalen bijgekomen en veranderingen doorgebracht in de social media kanalen die je al wel kende. Daarnaast kan het ook zo maar zijn dat Microsoft of je browser veranderingen heeft doorgevoerd waardoor een oudere het weer moet leren gebruiken.

Mocht je een oudere kennen die (nog) niet handig is met de computer of het internet dan is er natuurlijk meer dan genoeg hulp te vinden! Het meest belangrijke voordat een oudere op het internet op onderzoek gaat is het inlichten over cyber crime en hoe phishing e-mails te herkennen zijn. Met name ouderen worden vaak slachtoffer van deze praktijken omdat ze niet weten dat spam een veel voorkomend onderdeel van het dagelijkse internet is.

Na het voorlichten over spam en alle uitingen daarvan is het het handigste om te beginnen met een Microsoft training. Hierin worden alle onderdelen zoals Excel en Word uitgelegd. Ook kan eventueel Outlook en Acces hieraan worden toegevoegd. Door het volgen van een cursus Word of Excel kunnen ouderen hun boekhouding bijhouden en brieven schrijven en printen. De basics en de voordelen van een computer zijn dan duidelijk voor de persoon in kwestie.

Daarna kunnen langzaamaan het gebruiken van internet en belangrijke social media kanalen worden uitgelegd. De meest belangrijke hierbij is Facebook aangezien hier meerdere generaties van lid zijn. Een oma of opa kan zo met kinderen en kleinkinderen communiceren.

Het blijkt ook dat ouderen graag online games doen zoals poker of puzzels maken. Zoek hiervoor sites uit die zo weinig mogelijk spam hebben en installeer indien nodig een ad-blocker zodat ouderen daar geen last van hebben.

Mochten ouderen na het volgen van een cursus Excel graag hun eigen gang willen gaan dan kan dat natuurlijk. Voor verdere vragen zijn er meerdere instanties met zogenaamde ‘web uren’ waarbij mensen hulp kunnen krijgen. Het is lastig voor ouderen om te beginnen met het gebruiken van een computer of internet maar zeker niet onmogelijk!

Bekijk bericht

Hoger in Google komen

U heeft een onderneming en bent zich bewust dat online marketing niet meer weg te denken is uit uw online marketing strategie? Hoger scoren in Google is dan één van de marketing technieken waar u tegenaan zult lopen. U heeft een mooie website laten bouwen, maar ontvangt vrijwel geen bezoekers op uw website, uw website is dan vrijwel nutteloos te noemen. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen op uw website zult u hoger vindbaar worden in Google, maar hoe werkt dit precies en op welke zoektermen moet u de zoekmachine campagne nou inzetten? In dit artikel probeer ik u een stapje op weg te helpen om een goede start te maken binnen de grote wereld van zoekmachine optimalisatie met als doel hoger te gaan scoren in Google met uw website.

Website optimaliseren

Om hoger in Google gevonden te worden is als eerste van belang dat uw website in de ogen van Google goed is geoptimaliseerd. Dit wil zeggen dat uw website zowel technisch als inhoudelijk goed ingericht moet zijn op zoektermen waarop u beter gevonden wenst te worden. Voordat we hierop verder gaan zal ik u proberen uit te leggen hoe u de juiste zoektermen kiest voor uw campagne. Bij het kiezen van uw zoektermen is het van belang dat u zoektermen kiest waar uw klanten op zullen zoeken om uw diensten of producten aan te schaffen. Wanneer u Giant fietsen verkoopt is het handig om zoektermen als ”giant heren fiets kopen”, ”giant dames fiets kopen” te kiezen als zoektermen en niet te gaan voor zoektermen als ”fiets kopen”. Op zoektermen als ”fiets”, ”fiets kopen” etc word uiteraard veel op gezocht binnen Google, echter zijn dit zeer algemene zoektermen waarop een laag conversie percentage plaats vind. Tevens is de concurrentie hierin erg hoog en zal het enige tijd in beslag nemen voordat u resultaat gaat boeken.

Maatwerk linkbuilding

Zodra uw zoektermen bekend zijn is het noodzaak om op uw website deze zoektermen terug te laten komen. Het is verstandig om hiervoor een tekst op uw website te plaatsen en op deze pagina alles in te richten op dit zoekterm. Dit noemen we ook wel een landingspagina. Zorg dat deze pagina volledig is ingericht op uw zoekterm. Denk hierbij aan beeldmateriaal, uw inhoud en meta gegevens zoals website titel en omschrijving.

Autoriteit opbouwen

Nadat u de zoektermen heeft gekozen en uw website relevant voor Google heeft ingericht is het van belang om de autoriteit van uw website te verhogen. Dit kunt u doen door extern verwijzingen te maken naar uw website. Dit kan zijn op social media, bedrijvengidsen, startpagina’s, gastblogs, forums, etc. etc. Dit proces noemen we ook wel linkbuilding. Dit is een proces waarin veel tijd en energie gaat zitten. U kunt namelijk niet zomaar overal een link plaatsen en niet elke webmaster of website eigenaar is bereid om naar uw website te vermelden. Linkbuilding word dan ook vaak uitbesteed aan professionals. Mocht u toch zelf aan de slag willen gaan met linkbuilding dan kunt u onderstaande punten hierbij gebruiken.

 1. Zorg dat uw vermelding op een relevante locatie staat.
 2. Zorg dat de websites waar u een vermelding maakt een zo hoog mogelijke autoriteit heeft.
 3. Zorg voor voldoende variatie in linkterm (anchor) en linkvorm.
 4. Plaats links naar verschillende pagina’s van uw website en niet alleen naar uw homepage.
 5. Plaats de vermeldingen gelijkmatig en niet allemaal in één keer.

Bij Linkbuilding moet je je aan de Google richtlijnen houden, dit wordt ook wel White Hat Linkbuilding genoemd.

Ik hoop dat u wat aan dit artikel heeft gehad, en zelf aan de slag kunt gaan met het optimaliseren van uw website. Mijn naam is Jasper Gunsing, mocht u nog vragen hebben over zoekmachine optimalisatie dan kunt u aller tijden contact met mij opzoeken.

Bekijk bericht

Stedentrip New York ;The City That Never Sleeps

New York City, ook wel The Big Apple, is de grootste stad van de Verenigde Staten. Het is een stad die je minstens één keer in je leven gezien moet hebben. De stad heeft een aantal prachtige gebouwen, interessante monumenten en het nachtleven is waanzinnig. Wat moet je allemaal gezien hebben tijdens je stedentrip New York? Je leest het in dit artikel.

Bezienswaardigheden in New York

Er zijn verschillende leuke bezienswaardigheden in New York. Met de New York Pass heb je toegang tot meer dan 70 attracties, waaronder het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building.

Het Vrijheidsbeeld

Het ‘’Statue of Liberty’’ is een door Frankrijk geschonken beeld dat dateert uit 1886. Je kunt vanaf Battery Park een veerboot naar het Vrijheidsbeeld nemen. Eenmaal aangekomen kun je het Vrijheidsbeeld van dichtbij aanschouwen. Je kunt er ook inklimmen, maar dan moet je wel 354 treden beklimmen. Je dient wel van te voren een ticket te kopen.

Empire State Building

Het Empire State Building is ruim 100 verdiepingen hoog. Het was van 1931 tot 1971 de hoogste toren ter wereld. Op de 86e verdieping heb je vanaf het buitendek een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt ook naar het dak, op de 102e verdieping, om van binnenuit het uitzicht van de stad te bewonderen. Je kunt er het beste op het einde van de middag heen gaan, want dan kun je genieten van de zonsondergang.

Statue Of Liberty

Times Square

Times Square, ook wel de binnenstad van New York, is het culturele centrum dat volgestampt is met billboards en neonverlichting. Vlak na zonsondergang kun je ook hier heerlijk genieten. Je kunt prachtige foto’s maken, maar je kunt ook genieten van heerlijk eten.

Times Square

Central Park

Central Park is een groot park in het centrum van de stad. Het park heeft een oppervlakte van ruim 340 hectare en wordt altijd drukbezocht. Het is vooral leuk voor kinderen, omdat je er ook een dierentuin hebt en een leuke speeltuin.

Yankee Stadium

Sportliefhebbers mogen het niet links laten liggen: Yankee Stadium. Dit wereldberoemde stadion is prachtig van binnen en van buiten. Je kunt er onder andere een tour boeken, eten in het restaurant of winkelen.

Fifth Avenue

Indien je toch liever gaat shoppen kun je naar Fifth Avenue. Je vindt hier grote winkeletalages met bekende zaken, waaronder Saks, Tiffany en Versace. Nabij het shopping-paradijs vind je overigens ook de Empire State Building.
Wanneer ga jij op stedentrip naar New York? Bij goedkoperondreis.com kan dat al vanaf Euro 494,-, inclusief vlucht en hotel. Meer informatie op : goedkope rondreis.

Bekijk bericht

Virusscanner op je router en via de provider

Een virus op je computer kan het meest vervelende zijn wat een computer eigenaar kan overkomen. Een virus kan ook nog eens zeer hardnekkig zijn en zelfs je hele computer laten crashen. Daarom zou het ideaal zijn als je, voordat een virus je computer bereikt, hij gedetecteerd wordt. Daarmee creëer je een dubbele verdedigingslinie en is je computer nog beter beschermd. Het fijne is dat dit al bestaat, in dit artikel daarom welke router dit al heeft en wat je verder kan doen om je computer en laptop te beschermen.

ASUS Router

ASUS heeft een router gemaakt die naast zes antennes, en dus een waanzinnig bereik heeft, ook een virusscanner bevat. Deze virusscanner heet AiProtecion Trend Micro en werkt als volgt: het beschermt de gateway tijdens actief gebruik tegen onveilige dingen. Dit doet het samen met WRS en DPI die je constant beschermen tegen gevaarlijke sites. Daarnaast heb je ook minder last van cyberdreiging, denk hierbij aan dingen als schadelijke websites, malware of überhaupt zwakheden in het systeem. Dat is niet alles, als jouw netwerk te maken krijgt met cyberdreiging of als er verdacht gedrag wordt vertoond dan krijg je een waarschuwing. Op deze manier ben je extra goed beschermt en het virus meestal een stap voor.

Bescherming van providers

Verschillende providers in Nederland hebben hun eigen veiligheidspakket. Providers die dit aanbieden zijn: KPN, Telfort, Ziggo, Tele2, XS4ALL en Caiway. Beniewd welke van deze providers beschikbaar is op jouw adres? Maar een internet vergelijking!

KPN

KPN biedt KPN Veilig. Het zorgt ervoor dat jouw computer beschermt is tegen pop-ups, virussen en spyware.Het spreekt wellicht voor zich dat er een virusscanner in het pakket zit en het zogenaamde Veilig Browsen dat beschermt tegen websites die jouw persoonlijke gegevens willen stelen of die malware willen verspreiden. Dat is niet het enige wat je krijgt bij KPN Veilig, je krijgt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om ouderlijk toezicht te installeren, dan worden websites en resultaten gescand op seks, geweld en grof taalgebruik. Helemaal handig; je kan wanneer je je toestel kwijt bent of als hij gestolen is traceren! Op afstand kan je zelfs dingen vergrendelen of verwijderen.

Veiligheid is niet alleen een schone computer, het is ook een gevoel. Vervelende en/of ongewenste belletjes kunnen aan een onveilig gevoel een grote bijdrage leveren. Daar hebben ze bij KPN ook aan gedacht, je kan namelijk nummers blokkeren in je bel geschiedenis en in je contactenlijst.

Vanaf 1 juli zit KPN Veilig standaard bij jouw pakket!

Telfort

Telfort heeft net als moederbedrijf KPN een veiligheidspakket genaamd Telfort Veilig. Hierbij zit ook een antivirus en een anti-spam programma, hierdoor kan je bijvoorbeeld veilig internetbankieren en zijn al jouw belangrijke gegevens goed beschermt. Het wordt ook goed beschermt doordat er een firewall bij zit, die ervoor zorgt dat indringers geweerd worden van je internetverbinding. Net als bij KPN Veilig heeft Telfort Veilig het zogenaamde Browsing Protection, jouw persoonsgegevens zijn dus goed beveiligt.

Telfort Veilig kan je installeren op 3 apparaten, op pc’s, laptops, tablets of smartphones. Je een maand een soort proeftijd, na die maand mag je het dagelijks opzeggen. Per maand kost het €5,-.

Ziggo

Ziggo geeft bij ieder pakket altijd Internetbeveiliging Basis. Dit is een product van F-secure, het kan virussen herkennen en verwijdert ze dan automatisch. Doordat ze het standaard bij ieder pakket doen bieden ze het gratis aan.

Als je je computer en gegevens liever nog strenger beveiligt hebt dan kan je kiezen voor Internetbeveiliging Uitgebreid van F-secure. Dan worden 3 pc’s beschermt tegen virussen en spyware. Het kost €3,95 per maand is ook maandelijks opzegbaar.

Tele2

Bij Tele2 heet hun beschermingspakket Veilig Internet en dit krijg je de eerste vijf maanden gratis als je het aanschaft.

Met dit pakket kan je 3 pc’s online bescherming bieden. Net als bij Telfort en KPN houdt dit pakket ook in dat er een anti-viruspakket, Browsing Protection en ouderlijk toezicht.

Het zit niet standaard bij een internetpakket en is maandelijks opzegbaar. Het kost maandelijks €4,-.

XS4ALL

Net als Ziggo heeft XS4ALL standaard F-secure beveiliging bij al hun internetpakketten. Het zorgt ervoor dat jouw inloggegevens niet gestolen kunnen worden of dat cybercriminelen een sessie overnemen. Anders dan bij Ziggo heeft XS4ALL geen upgrade mogelijkheid voor het veiligheidspakket, ze bieden al het optimale aan.

Caiway

Caiway heeft 3 verschillende veiligheidspakketten genaamd Veilig Internet 1, Veilig Internet 3 en Veilig Internet 6. Ze geven op hun site niet weer wat dit precies inhoudt maar wel geven ze de prijzen weer. Veilig Internet 1 kost €2,50 per maand en is de eerste twee maanden gratis. Veilig Internet 3 kost €5,- per maand en Veilig Internet 6 kost €7,50 per maand. Als je een pakket wilt afsluiten bij Caiway en geïnteresseerd bent in een extra veiligheidspakket dan is het handigst om persoonlijk contact met hen op te nemen om zo te kijken welke het beste bij jou past.

Bekijk bericht

Welke internet browser is de beste?

Welke internet browser is de beste? Als je deze vraag stelt op een feestje heeft iedereen er wel een mening over. Uiteindelijk wordt je er niet veel wijzer van. Het heeft meer zin om te kijken hoe jij zelf internet gebruikt, en daar de browser bij kiest. Heb jij veel eisen als het gaat om internet browsers? Of gebruik je gewoon de browser die er standaard op zit? Vroeger werd Internet Explorer het meest gebruikt maar tegenwoordig is er veel meer keuze. Welke internet browser moet je nu kiezen? Het is niet zo dat één browser het beste is. Zoals gezegd, dit ligt vooral aan jouw wensen en gebruik. Elke browser heeft zo zijn eigen voordelen.

De meestgebruikte internet browsers

Microsoft Edge

Microsoft Edge is de opvolger van Internet Explorer. Internet Explorer is nog steeds te gebruiken maar de standaard browser voor Windows 10 is Microsoft Edge geworden. Dit is ook het enige besturingssysteem waar het te gebruiken is. Microsoft Edge heeft een aantal nieuwe functies ten opzichte van Internet Explorer. Zo kun je notities of aantekeningen op elke pagina maken. Ook is er een leesweergave waarbij je het scherm zo kan instellen dat het comfortabel is om te lezen en er geen afleiding in beeld is.

Safari

Dit is de internetbrowser van Apple en staat standaard geïnstalleerd op het besturingssysteem OS X en iOS. Safari is alleen bij Apple-producten te gebruiken. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden met Apple-apparaten. Zo worden je tabbladen onthouden met iCloud en kan je de webpagina’s op elk apparaat openen. Ook is het mogelijk om filmpjes van je internetpagina op een groter scherm af te spelen via Apple TV.

Mozilla Firefox

Firefox is niet ontwikkeld door een bedrijf in tegenstelling tot de andere internetbrowsers. Het wordt ook wel een open source project genoemd en is niet aan een bepaald besturingssysteem verbonden. Hierdoor kun je Firefox op je mobiel, tablet en computer gebruiken. Met Sync worden al je tabbladen, wachtwoorden en bladwijzers onthouden en kun je op elk apparaat openen. Je moet er wel voor zorgen dat je dan op elk apparaat de nieuwste versie van Firefox geïnstalleerd hebt.

Google Chrome

Chrome is de internetbrowser van Google en wordt wereldwijd het meest gebruikt. De browser staat bekend om zijn gebruiksgemak en snelheid. Daarnaast zitten er weinig menu’s of knoppen en zijn er geen overbodige functies. Daarom wordt Chrome ook wel een minimalistische browser genoemd. Hierdoor is het soms lastig om instellingen aan te passen omdat deze niet meteen te vinden zijn. De browser is geschikt voor alle besturingssystemen, ook op mobiele schermen.

Opera

Deze browser is ontwikkeld door Opera Software ASA. Dit is een Noors internetbedrijf. Opera is op alle besturingssystemen te gebruiken, ook op consoles en smartphones. De browser heeft niet een heel groot aandeel vergeleken met andere internet browsers. Dit betekent echter niet dat de browser ook minder goed werkt.

Vergelijking internetbrowsers

De internetbrowsers  vertonen natuurlijk ook overeenkomsten. Onderstaande eigenschappen kun je tegenwoordig praktisch van alle internetbrowsers verwachten.

Uitbreidingen internet browser

Een internet browser is uit te breiden met zogenaamde Add-ons. Zo voeg je extra mogelijkheden toe aan je browser. Een Add-on is bij elke browser toe te passen. Alleen de ene browser biedt hierin meer mogelijkheden dan een ander. Voorbeelden hiervan zijn bepaalde thema’s die je kan toevoegen of een extensie om advertenties te blokkeren. Dit wordt ook wel een AdBlock genoemd. Zodra je een browser gedownload hebt, check dan de mogelijkheden als je dit belangrijk vindt.

Privacy internet browser

Een internet browser is op een privémodus in te stellen. Zo worden er geen gegevens opgeslagen bij de geschiedenis van je browser. Elke browser heeft deze mogelijkheid maar gebruiken er verschillende termen voor zoals Incognitovenster of Privénavigatie.

Beveiliging internet browser

Bij nieuwe updates wordt de beveiliging van de browser ook verbeterd. Als het bijvoorbeeld gaat om internetbankieren, is de beveiliging van browser zeker van belang. Tegenwoordig zit er nog weinig verschil in de beveiliging van browsers. Bij alle browsers zijn er functies waarbij je wordt beschermt tegen schadelijke websites. Een voorbeeld hiervan is een melding als je op een website komt die verdacht wordt van phishing.

Ouderlijk toezicht op internet

Het is mogelijk om als ouder toezicht te houden op het internetgebruik van je kind. Bij de meeste browsers kan je toegang tot bepaalde sites blokkeren en alleen door een wachtwoord in te voeren kan je deze sites bezoeken. Ook internetproviders hebben mogelijkheden voor ouderlijk toezicht op internet. Misschien heeft jouw provider hier ook wel mogelijkheden in.

Welke internet browser is de beste?

Elke browser heeft zo zijn voor- en nadelen. Internet browsers zijn makkelijk te downloaden en ook net zo snel weer te verwijderen. Je kunt dus gemakkelijk een browser downloaden om te kijken of die aan jouw wensen voldoet. Zelf testen is het devies. Sommige sites werken beter op populaire internetbrowsers, dat kan een reden zijn om die te kiezen.  Snel internet kan soms van invloed zijn op een goedwerkende browser. Last van traag internet? Lees dan deze tips om je internetsnelheid te verbeteren. Of kijk op onze vergelijkingspagina voor verschillende internetabonnementen.

Bekijk bericht

Weather Widget

Op Weather-Widget.com kun je een widget downloaden die je gemakkelijk op je website kunt toevoegen. In deze weather-widget staan verschillende opties. Je kunt namelijk zelf kiezen voor welke plaatsen je de Weather Widget genereert. Als je bijvoorbeeld een bedrijf in Amsterdam hebt is het handig om het weer van Amsterdam te tonen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen of je het weer van 2, 4 of 6 willekeurige tijdstippen laat zien. Zo kun je dus bijvoorbeeld het weer van vanavond, morgenochtend, morgenavond en de dagen erna tonen. Er is bovendien ook nog een optie om een map te tonen met de Weather Widget.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 10.56.34

Bekijk bericht

Wilt u ook VirusAlert.nl steunen met een advertentie? Dat kan hier.