Aangepaste bannerformaten op VirusAlert.nl: IDG.nl & VirusAlert kiezen voor samenwerking.

  • Bron (c) 2003, VirusAlert

IDG.nl de online divisie van ICT-uitgever IDG Communications Nederland, wordt per 1 september
verantwoordelijk voor de verkoop en commerciële exploitatie van de website
www.virusalert.nl . VirusAlert informeert over virussen, firewalls en overige beveiligingszaken. Virusalert.nl is goed voor zo’n 150.000 unieke bezoekers per maand. Meer dan 75.000 mensen ontvangen de belangrijkste virusalerts per e-mail. Als onafhankelijke organisatie verzamelt en kwalificeert Virusalert de informatie van veiligheidsexperts en antivirusfabrikanten. Virusalert is de toonaangevende Nederlandstalige marktleider op dit gebied.

VirusAlert houdt de IT-professional voortdurend op de hoogte van actuele
beveiligingsvraagstukken, zowel zakelijk als privé. “Een meer dan goede
uitbreiding in de breedte en in de diepte van het IDG-portfolio. Met VirusAlert kunnen we niet alleen meer mensen bedienen, maar hen ook nog voorzien van IT-kritieke security-informatie”, aldus Fred Driessen,
Commercieel Manager IDG.nl.

“Bedrijven en consumenten hebben dagelijks te maken met virussen, neem als voorbeeld maar het Sobig-virus dat nu flink om zich heen slaat. IDG heeft veel ervaring op het gebied van online verkoop én de nodige kennis van de IT markt. De kracht van VirusAlert ligt op het gebied van security. Het bundelen van de krachten is dan bijna een logische stap”, zegt Dirk J. Hengst van VirusAlert.nl.

Consequentie van deze samenwerking is het introduceren van standaard bannerformaten op VirusAlert. De layout van de website is op detailniveau aangepast om de banners op een passende wijze te kunnen tonen.

Meer informatie over adverteren op VirusAlert vindt u hier