AIDS en kindermishandeling Zuid-Afrika

De kettingbrief e-mail die op internet de ronde doet, over AIDS en Kindermishandeling is compleet uit de duim gezogen! De inhoud van dit onderstaande Hoaxbericht is nep. De hoax over AIDS en kindermishandeling in Zuid-Afrika heeft de volgende tekst:

Lieve mensen,

Maak hier even ‘n minuutje voor vrij…
Vorige week werd in Zuid Afrika een meisje van 3 jaar geslagen en verkracht. Ze is nog in leven . De dader werd een dag later op borgtocht vrijgelaten.Hij loopt weer gewoon op straat. Als u het te druk hebt om dit bericht te lezen, plaats uw naam dan onderaan en klik op “Doorsturen ” …

De regering van Zuid-Afrika is van plan om de Kinderbescherming op te heffen en deze mail is een petitie om dit te voorkomen. Dit is een heel belangrijke petitie, want het gaat om een essentieel onderwerp van het rechtssysteem voor kinderen.
U hebt misschien wel gehoord van de mythe in Zuid Afrika dat sex hebben met een maagd AIDS kan genezen. Hoe jonger het meisje, hoe groter de kans op genezing.

Dit heeft geleid tot een epidemische toename van het aantal verkrachtingen door HIV-geïnfecteerde mannen met een overeenkomend aantal infecties bij kinderen. Velen zijn door deze krankzinnige verkrachtigen al omgekomen.
Nog maar kort geleden is een 9-maanden oude baby verkracht door 6 mannen. Sta daar alstublieft een moment bij stil.
Het kindermisbruik neemt momenteel katastrofische proporties aan en als wij niks doen, wie dan wel? Wees alstublieft zo vriendelijk om uw naam toe te voegen aan onderstaande lijst en stuur ‘m door aan iedereen die u kent.
Als u de 120e ondertekenaar bent, stuur de lijst dan naar
mailto:childprotectpca@saps.org.za>.

Wilt u alstublieft iets doen voor deze kinderen door uw naam aan onderstaande lijst toe te voegen? Het toevoegen van uw naam kan wat uitmaken! Dat kind van 3 vecht voor haar leven.

Dit is slechts één van de miljoenen gevallen van kindermisbruik, dus geef uw steun en help meeom de CPU (Child Protection Unit) open te houden. Voeg uw naam toe aan onderstaande lijst en zorg ervoor dat deze naar zoveel mogelijk mensen gaat. Laat het er alsublieft hier niet bij: máák dat verschil!

Om uw naam toe te voegen: kopieer dit bericht eerst naar een nieuw bericht.Of klik “Doorsturen”, voeg uw naam toe en verzend dit bericht aan anderen. En nogmaals: als u nummer 120 van de lijst bent, stuur deze lijst dan naarchildprotectpca@saps.org.za en begin gewoon een nieuwe lijst.

=====(einde hoax)======================

Voor meer informatie over deze Hoax, ga naar de website van SAPS Family Violence, Child Protection and Sexual Offences Unit (FCS).


klik hier