Amina nigeria hoax

Onderwerp: amina

In Nigeria heeft het Hooggerechtshof de ter doodveroordeling van Amina bevestigd. Zij is veroordeeld om tot aan de hals te worden ingegraven en te worden gestenigd, tenzij het belang van deze veroordeling de Nigeriaanse overheid aan het denken zet. Tot nu toe heeft deze overheid de Steniging met een maand uitgesteld omdat Amina haar zoontje borstvoeding geeft.

Via een handtekencampagne zoals deze zijn wij erin geslaagd het leven Te redden van een andere vrouw die in een gelijkaardige situatie
verkeerde. (Safiya was moeder geworden alhoewel ze uit de echt gescheiden was en
moest daarom gestenigd worden).

Er is geen tijd te verliezen ! Aarzel niet, handel ! Amnesty International vraagt steun ! Surf dus even op http://www.amnistiaporsafiya.org en onderteken de postkaart (verzenden: klik seguir & aceptar) Er zouden dit keer minder handtekeningen verzameld zijn …. doen dus !

Verspreid dit bericht zoveel mogelijk. Denk vooral niet dat een actie Als deze nutteloos is, het leven van een andere vrouw werd erdoor gered !!

Verstuur dit bericht misschien vooral aan personen die dergelijk Onrecht verwerpen of tegen de doodstraf gekant zijn. Het duurt nog geen minuut en het helpt.

Medio kwartaal 1 van 2004 is er een nieuwe variant van deze hoax opgedoken, deze vindt u hier:
<A CLASS="txt_list" HREF="http://www.nepwaarschuwing.nl/?show=hoax&id=206" TARGET="_BLANK">Amina nigeria hoax (2)</A>