Badtimes hoax

WAARSCHUWING! Dodelijk virus

Onderstaande viruswaarschuwing wordt op dit moment in grote aantallen over het Internet heen en weer gemaild: Wanneer je een e-mail bericht binnenkrijgt met als onderwerp “Badtimes,” delete het meteen, zonder het bericht te lezen!! Dit is het gevaarlijkste e-mailvirus dat op dit moment in omloop is.

‘Badtimes’ wist niet alleen je harde schijf, maar zal ook alle floppy’s die in de buurt van je computer liggen wissen. Bovendien de-magnetiseert het virus al je pinpasjes, de-installeert het je video-instellingen en tast het de kwaliteit van je audio CD’s aan.

Het virus verandert ook het koelsysteem van je koelkast, waardoor ijsjes smelten en je melk zuur wordt. Dit virus voegt anti-vries toe aan je aquarium. Het laat vieze sokken achter op tafel, net op het moment dat je bezoek verwacht. Het zorgt ervoor dat je je autosleutels kwijt bent, waardoor je te laat op je werk komt. Het zorgt ervoor dat je op je auto-radio in de file alleen nog maar ruis kunt ontvangen. “Badtimes” veroorzaakt nachtmerries waarbij je droomt over circus dwergen. Wanneer je “Badtimes” opent op een Windows95/98 computer zal de WC-bril altijd overeind staan. Je haardroger zal erg dicht bij een volgelopen bad staan. Ook zal het bodymilk veranderen in halfvolle melk. Dit zijn slechts enkele van de verschrikkelijke gevolgen die dit virus kan hebben. Wees voorbereid. Wees bang.